Google+ Followers

tisdag 5 juli 2016

Kvinnofrid borde råda i det här landet - det borde vara en självklarhet!

Det här är Sverige av idag, där den ena svärtade löpsedeln efter den andra avlöser den andra där tjejer/kvinnor blir utsatta av idioter av manligt kön - jag blir förbannad vid blotta tanken, därför att det innebär en sådan förnedring!

Nu får den här väderlösa regeringen och politikerna vakna till liv. Kvinnor i det här landet skall inte behöva konfronteras med denna dynga till män!

Vi har lagar i det här landet och det är beslutat för länge sedan att de lagarna skall gälla!

När det gäller kvinnor från andra länder, finns bara ett att tillägga: Kan man inte ha ett vettigt mottagande av människor som kommer till det här landet, är det inte mycket till intelligens bland de styrande. Redan när de anländer borde ALLA utan undantag få skriva under ett papper där de intygar att de förstått allvaret och blir utvisade om de inte håller sig på den lagliga vägen, däri ingår kvinnoförtryck i alla dess former!

http://www.gp.se/nyheter/debatt/g%C3%A4ller-den-feministiska-politiken-bara-svenskar-1.3454798

Jag har sett och hört nog nu!

Det utstuderade kvinnoförtrycket har nu börjat visa sig i form av att det inte ens går att tjejer/kvinnor kan gå på festivaler eller vistas ute i samhället utan att riskera att råka ut för dessa idioter av manligt kön!

Skall man behöva införskaffa olagliga elpistoler till sina döttrar för att de skall kunna leva fria liv och slippa det man själv blev utsatt för! - Jodå, det finns svenska grisar också t.o.m. med högt uppsatta poster!


En stor mängd sexbrott har rapporterats från festivaler runtom i landet de senaste dagarna. Fem våldtäkter och tolv fall av sexuellt ofredande anmäldes under Bråvallafestivalen i Norrköping.

Samtidigt tog polisen mot 23 anmälningar om sexuellt ofredande på festivalen Putte i Parken i Karlstad under helgen, i gårdagens Göteborgs-Posten vad det uppe i över 35 anmälningar.

Man läser om en brutal våldtäktsdom där två förövare kommer undan med 3 års fängelse och att betala 116 000:- i skadestånd till våldtäktsoffret. Vad tjänar en politiker eller domare i månaden?

Vi översköljs av inbrott och stölder och våld. Polisen har svårt att jobba och trots att det står där så kan de inte få fast dem som kastar stenar eller eldar upp bilar eller startar våldsamheter. Jag undrar vad beror DET på?

Hela Göteborg har utvecklats till ett enda stort Vilda Västern, här finns flera kriminella klaner och ätter med internationella rötter som utövar påverkan och styr hela stadsdelar. Det som är mest skrämmande är den påverkan som de kriminella gängen har på myndigheter och stadsförvaltningar. Vart tog Folkhemmet vägen och varför tappade ansvariga politiker greppet om utvecklingen? 

Ögonbindeln på Justitia har numera fått en helt annan innebörd än vad som var ämnat: Lagen är verkligen blind med tillägget döv!

Det är inte bara ledamot av högsta domstolen, som sitter och dömer andra, som har ett allt annat än klanderfritt leverne. När vi fått en Rikspolischef, Dan Eliasson, som tycker att kvinnor skall gå omkring med ett armband "Tafsa inte", har man sannerligen nått skam på torra land. Då har jag ett bra motargument till armbandet: tatuera i pannan på våldtäktsmän och tafsare ett tydligt märke, så att alla kan se vilka man skall undvika att komma i blotta närheten av!

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/jamtland/fd-landstingsdirektor-ringde-sexsamtal

Jag är less att höra alkohol som ursäkt, eller någon annan dålig ursäkt, hur offret var klädd, vilka alkoholvanor som offret har, istället för att man intresserar sig för gärningsmannen avarter i sitt leverne.

Oundvikligen tänker jag allt oftare på den "populäre" brottmålsadvokaten i de kriminella kretsarna, som i rättssalen sa till våldtäktsoffret som hade utsatts för våldtäkt under ett helt dygn:
- Men lite njöt du väl i alla fall.

Det ÄR en liten tröst, dock liten, att veta att han fick sitt mänskliga straff: blev ett kolli, fick känna på hur det kändes att bli den som inget hade att sätta emot.

Lagmannen, det äcklet, fick inte sitt straff som var nog kännbart. Han slapp undan med att få Alzheimers och dog innan han hann konfronteras med ALLA sina illgärningar!

3 kommentarer:

 1. http://www.gp.se/nyheter/sverige/ygeman-bra-att-fler-v%C3%A5gar-anm%C3%A4la-1.3456318

  SvaraRadera
 2. Aha, nu förstår jag det bättre... han har inte svalt gröten!

  Nej, jag är verkligen ingen grötälskare (sosseälskare, överhuvudtaget ingen som gillar politik eller religion). OM han tror att det är fråga om benägenheten att anmäla som blivit skillnaden borde han stoppa gröttallriken över huvudet istället. Prata om unga kvinnor, som om de är ett gäng duktiga idioter som nu förstått att "anmäla" då är man duktigt dåligt insatt i hur klimatet för kvinnor förändrats, till att bli något fruktansvärt!

  Det är det jag säger, det sitter ett gäng politiker i regeringskansliet som har noll koll över verkligheten!

  SvaraRadera
 3. http://www.expressen.se/gt/forkastligt-att-vi-morkar-sanningen/

  man gör inte samhället en tjänst för att man mörkar sanningen

  SvaraRadera