Google+ Followers

onsdag 27 juli 2016

En del super bort semestern.

Jag och dottern hade ett par till stuggrannar ett par dagar innan det dök upp mer "normala" fjällturister. De här två märkliga figurerna verkade bara ha två intressen under sin semester.

1. De satt ute och drack öl ute på den lilla verandan

2. och kedjerökte hela dagen. Tills de var så fulla att den ene eller andra dröp in och small av. Medan den andra fortsatte det ensamma festandet och rökandet.

Den stackars hunden de hade i släptåg såg man tydliga tecken på, att det var ett vanligt liv för den och inget exceptionellt som utspelade sig just då.

Stilstudie i fylla:det var ju tur att bilen stod där i annat fall hade hon slagit i huvudet i marken istället.


Här började det kännas riktigt otäckt i magen vid blotta åsynen, till och med hunden värjer sig inför blotta åsynen...


här försöker hon för 100:e gången att visa att hunden skall gå in. Hon lockade också med gnagsticks, men hunden var inte dummare än att den tog tuggsticksen och smet sedan iväg, ut i friheten igen och på behörigt avstånd från sin fulla matte.När hon för vilken gång i ordningen försökte ta sig upp i upprättstående ställning, utan att klara av det valde jag att lämna bordet och "utsikten". Jag kände inte för att åse när hon slog på snoken i trappsteget, eller asfalten. Så fort hon hamnade i prekärt läge valde hunden att titta bort och den hade mina fullständiga sympatier.

Det är första och enda gången jag valde TV:n under vår semester, eftersom jag var för trött för att göra något annat och inte hade lust att åse spektaklet som pågick i stugan intill. Det kändes helt enkelt för visset att dra ner persiennen, hellre då ta sig bort från fönstret och utsikten/insikten av vilket fattigt liv en del människor har.
På morgonen var de borta innan vi ens hade vaknat, han måste ha satt sig bakom ratten med minst 4-5 promille i blodet, efter så många dagars supande dagarna i ända.
Man kan undra vad vitsen är med att åka till Sverige för att bara sitta ute på en stol och röka och kröka hela dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar