Google+ Followers

lördag 2 januari 2016

Nu vill Socialdemokraterna lägga ner naturbruksgymnasierna i Dingle, Nuntorp och Strömma redan till sommaren.

Vill vara schyst mot personalen och kommuninnevånarna, säger Per Andersson (S) vice ordförande i regionens naturbruksstyrelse. Det interna bråket gäller om det inte skulle var Nuntorp och Strömma som skulle läggas ner istället för Dingle.

Jag säger med bestämdhet: behåll allihop och se till att få både nyanlända och de som saknar jobb i arbete. Alla kan inte bli guldkantade politiker i riksdag och regering.

Säga vad man vill om dessa politiker, men särskilt närvarande i verkligheten är de då rakt inte. Man kan undra vilken planet de kommit nedstigande ifrån.


Vi har problem med att de öppna landskapen håller på att försvinna, skogarna är så dåligt underhållna, att man nästan baxnar när man åker genom sommar-Sverige. Samtidigt som man skall vara en komplett idiot om man inte inser hur illa ställt det har blivit i det här landet. Sedan får de propagera hur mycket som helst över det "fina tillståndet i Sverige".

Vi håller på att utarma landsbygden fullständigt och föröda det lilla av jordbruk/självförsörjning vi har. Politikerna och Regeringen tror att sanningen ligger i att trava människor på hög i storstadsområdena och bistå en segregation, som man också måste vara en komplett idiot om man inte skall kunna upptäcka vad som håller på att hända.

Det går inte längre att blunda och bygga den enda galna förbifarten efter den andra, som dessutom till största delen blir inkomstbringande till utländska långtradare/företag, som inte betalar ett jota för att nöta på denna dyra infrastruktur, samtidigt som vi helt och hållet håller på att föröda alla inhemska företag.

Arla lägger pengar på sådant att man håller på få hjärnsläpp, när man läser om det hela.

Trots alla protester och demonstrationer, som varit från mjölkbönder och jordbrukare kring Regerings och Riksdagshusen så begriper inte politikerna allvaret:
 

Vi importerar 50 % av all mat vi behöver i det här landet från utlandet! Skall vi käka produkter från Trafikverket om det skiter sig? Sedan att vi har ett sådant allvarligt klimathot, som måste tas på största allvar gör inte saken mindre prekär. Som om det inte kunde räcka: vi har massor av människor som strömmar in i landet som bara skall läggas på hög och försörjas tills byråkratin malt färdigt!

Nu vill det till att hitta andra lösningar än de byråkratiska, stelbenta och infantila. Vi har helt enkelt inte råd att bedriva sociala verksamheter för nyanlända och ha kvar byråkrater, som fixar det enda vansinnet efter det andra.

Vad är det för ljushuvud som tycker att vi skall lägga ner landsbygdsskolorna, eller landsbygden nu när den behövs mer än någonsin.

Det blir inte bättre med att flytta på statliga verksamheter och göra dyra omorganisationer, som bara leder till ett ännu värre läge. Visste man inte bättre skulle man tro att de här styrande och ställande har fått ett allvarligt hjärnsläpp!

Varför i hela pillevitten passar man inte på att göra avdelning halt och återvänder till verkligheten. Nu när det finns ett gyllene tillfälle och en situation som kräver handling och översyn av det totala läget. Inte nedläggning och ännu mer ogenomtänkt byråkrati!


Vi behöver massor av arbetstillfällen och bostäder, vi behöver reparera HELA det här landet som varit föremål för nedläggning sedan 50-talet!

Vi behöver befolka istället för att avfolka där kraften kan återhämtas. Vi har massor av saker som håller på att förfalla: skogar, järnvägsnät/dvs. redan befintlig infrastruktur, lantbrukslandskap, dammar/vattenkraften, hela Göta kanal. Sanning att säga finns det hur mycket jobb som helst att ta itu med i det här landet, men de här politikerna de sitter och slår varandra i huvudet ang. varandras åsikter: DU är rasist! Nä, DU är rasist!


Nämen vad f@n är det här för sandlåda vi bor i undrar jag.

Skolbarnen t.ex. får inte äta när- och lokalproducerad mat, istället skall de tugga i sin föda av tvivelaktig innehåll, som flugits/transporterats in till Sverige. HUR går de ekvationen ihop?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar