fredag 11 december 2015

LKAB, SKF, Volvo och Regeringen spelar ingen roll varthän man än vänder baken - det är samma skit överallt!

LKAB i Malmberget - med sin "samhällsomvandling", ett ord som kan få vem som helst att lida av akut tarmvred, meddelade i det lokala annonsbladet Kometen, att bolaget har för avsikt att se till att säkerställa jul/nyårshelgen på sedvanligt sätt för malmbergsborna: under december 2015 och januari 2016, skall man göra öppningsskjutningar som ger ökad seismisk aktivitet i berget.
Som om det inte kunde räcka med det som redan är!

Men hur stollig får det statligt ägda LKAB egentligen bli, när man ännu inte har gett fri lejd för de som inte tycker att det här är tillfredsställande miljö att bo i. Husen krackelerar liksom hela tillvaron och privatlivet. Kroppen är hela tiden inställd på flykt p.g.a. de otaliga och oförutsägbara skalven och miljöproblemen digra.

Hela Malmberget liknar mest ett enda katastrofområde där industristängslet har brett ut sig och inringat allt som kan räknas som normalt liv.

Dessutom är det turbulens värre inom LKAB. http://www.nsd.se/nyheter/lulea/nsd-avslojar-lkab-storstadar-i-toppen-9712938.aspx Stor del av LKAB:s styrelse har fått sparken och som det inte vore nog, det sitter någon priffe och skriver debattartiklar om att LKAB borde privatiseras:
Sveriges naturtillgångar skall utgå i privat ägo.
Man kan slå sig för pannan för mindre!

Bara det får mig att förstå att nu är det mycket i görningen igen. Det har varit en väldig ansamling av dylikt i det här korrupta landet. Wallenberg som gjorde storklipp när Apoteken såldes ut, pärlbandet är långt och inte är det några direkta pärlor att yvas över. Solkig skit är det helt enkelt!

Volvo och SKF profilerar sig som klimatmedvetna och är bland annat samarbetsparters till Världsnaturfonden, WWF. Då blir man faktiskt spyfärdig när det avslöjas att bolagen samtidigt är medlemmar i en amerikansk lobbyorganisation som försöker stoppa Obamas klimatpolitik.
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/trots-miljoprofil-volvo-och-skf-stottar-kollobby

Hur länge har det inte varit ett väldigt hallå om Sverigedemokraterna och dess invandringspolitik. Folk har trampat fot både ute på stan och på social media i sådan omfattning att man blivit spyfärdig. SD har systematiskt utestängts från allt som har med Riksdagens arbete att göra, trots att de sitter i riksdagen som Sveriges tredje största parti. Sådan är den svenska demokratin. Så mycket det har ylats om SD:s rasism...

Nu är sanningens timma här och hur låter det nu. Kan man nu möjligen slippa ordet rasism? Eller är det skillnad på rasism och rasism...

Nu har man istället varit "naiva" och "Regeringen Reinfeldt begick misstag". Bla... bla... bla. Nu skall man göra lagändringar som t.o.m. får lagrådet att få skrämselhicka. Ännu mer tecken på att på kvällen får den late brått: Sverige skall stänga sina gränser och kontrollen skall bli rigorös. Det har fått en våldsam dominoeffekt både i Danmark och Norge, där hastbeslut i anledningen av Sveriges korkade regering, har tagits.


Sverige har saboterat precis allt genom sin "naiva & öppna våra hjärtan hållning". Hela Sverige liknar nu ett enda stort katastrofområde och det räcker inte där. Nu håller Sveriges regerings naiva agerande på att få hela EU på fall. Består Schengenavtalet efter nyår blir jag mycket förvånad.

...och kanske är det lika bra att hela korthuset faller samman med ett brak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar