Google+ Followers

söndag 23 augusti 2015

Sista mätningarna av Sverigedomkraternas resultat har skakat om ordentligt i förnekelsernas led.

Äntligen har den nog så välbehövliga debatten tagit sin början. Det var verkligen inte en kvart för sent. Jag är utled på allt snack om rasism, som enbart är rökridåer för ett reellt ansvarstagande.

Det man hört från regeringshåll är att de nu är överraskade av de skenande kostnaderna både för Migrationen och sjukskrivningskostnaderna.

Jaha, men Grattis! Vi med kulram har insett problemet för många herrans år sedan.


Jodå, genierna i regeringen skall nu höja skatterna!

Sanning att säga vet jag inte om jag skall skratta eller gråta. Skratta skulle jag nog göra om läget inte var så allvarligt.

Folk kommer knappast att bli friskare av en ny karensdag, därför att då har man bara sopat problemen under mattan. Så länge man inte har åtgärdat grundproblematiken så kvarstår också problemet.

Det går inte att måla på en rutten vägg!


Lika illa är det med Migrationspolitiken. Man sätter folk i ett inhumant väntrum, som tar livslusten ifrån de flesta. Förser ihop dem som på den värsta kreaturmarknad. Men det är klart de här som vill göra sig rekorderliga summor/vinster på andras misär, de lever sötebrödsdagar till allt större och svindlande summor.

För mig är det obegripligt, att man inte redan vid ankomsten kan placera ut dem i landet och se till att de omgående kommer in i ett socialt liv, i arbete och för de yngre i skola. Det saknas inte precis arbetstillfällen och det är nog faktiskt bara i Sverige där man kan gå omkring och kosta pengar/bli försörjda. Eftersom jag börjar närma mig pensionsåldern så har jag kollat upp olika länder vad de har för förpliktelser man måste uppfylla för att invandra. Kan man inte försörja sig själv är det kalla handen!

För någon tid sedan såg jag på Facebook ett inlägg om att det utvandrade 1,8 miljoner svenskar till USA, upphovet till det var den enfaldige komikern, som talade om svenska båtflyktingar till USA. Vad man glömmer är att det inte går att göra en sådan jämförelse. Invandrarna fick klara sig bäst de kunde när de kom till USA, de hade en markplätt som de kunde odla that´s it. Här finns också mark att odla, som ligger i träda, skogar som inte är röjda sedan "Adam var länsman" och landsbygd som håller på att läggas ner och massor av hus som står öde och tomma därför. Byar skulle leva upp igen om det fick en tillströmning av nya människor och där det finns människor finns också arbetstillfällen. 


Hela det här EU har blivit ett enda pajasobjekt. Istället för att göra något gemensamt för alla flyktingar, fortsätter man att klubba varandra i huvudet och skyffla problemen runt med alla människor, som är på flykt undan krig och förföljelse. De har styrmedlen i sina händer men väljer att leva i sin egen lilla fantasivärld där pengarna rullar runt i ofattbar omfattning. Man låter hela Medelhavet bli en enda stor kyrkogård.


I det fallet håller jag med Sverigedemokraterna fullständigt, det kostar mindre att hjälpa dem på plats till en betydligt billigare peng, än att släpa hit dem till ett land som bara sätter dem i väntrum och ett utanförskap av dignitet!

På kvällen får den late brått och idag kunde man läsa i Göteborgs-Posten ett inlägg från Folkpartiet, Jan Björklund och Gulan Avci, ordförande Liberala Kvinnor. http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.2808877-vi-ska-bekampa-alla-former-av-kvinnofortryckProblemet är ingalunda nytt och det är inte alls svårt att åtgärda. Det är bara att informera vad det är för rättsregler som gäller i Sverige. Vid ankomsten får man förbinda sig att lyda under svensk lagstiftning, vill man inte acceptera det så kan man välja något annat land som bättre motsvarar den kvinnosyn man har. Svårare än så är det inte.

Fenomenet är ingalunda nytt och det vet alla som arbetat med dessa grupper kvinnor, där tvångsgifte, barnäktenskap och kvinnor som inte är jämställda männen finns. Man möter dem dessutom överallt och jag kan överhuvudtaget inte förstå hur man kan hitta en hel skola där flickorna blivit könsstympade, utan att det lett till någon som helst konsekvens!


Själv har jag sett baksidorna av barnäktenskap, kvinnor som nästan hållit sig i anstaltens dörrkarmar, därför att utanför har hela tjocka släkten suttit ute i bilen och väntat och därmed har friheten varit över. Men jag har också ingripit när flickor varit på väg att skickas iväg för att könsstympas.


Kvinnor som inte tas omhand på rätt sätt, kostar oerhörda summor bara inom rehabilitering och man behöver inte gräva så himla långt, innan man finner de verkliga orsakerna bakom ohälsan.


Den artikel hade man kunnat vara så renhårig att man hade kommit ut med INNAN valet, men då var det bättre att kasta paj på Sverigedemokraterna, som insett problemet med nuvarande invandringspolitik.

Vad Göteborgs-Postens maktfamilj, Peter Hjörne, påstår att hans famn är både liberal och vid, det tål att funderas på. http://www.gp.se/nyheter/ledare/kronika/1.2808916-peter-hjorne-min-famn-ar-bade-liberal-och-vid

Man kan visserligen diskutera vad ordet liberal betyder, men det vanliga sedan de fyra stånden skrotades förknippas ordet med individuella fri- och rättigheter, yttrandefrihet, mänskliga rättigheter, privat äganderätt, religionsfrihet, jämlikhet och inte minst demokrati. Det sistnämnda är inte Peter Hjörnes devis om tillvaron. Fortfarande håller han på att utestänga Sverigedemokraterna, trots att vi har allmänna och fria väl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar