Google+ Followers

måndag 10 augusti 2015

Donald Trump - en 69 åring gammal stöt med fascination för unga kvinnor - är det näste amerikanske presidenten?

Ännu ett bevis för hur politiker lever i sin egen lilla bubbla, beredd att kasta in hur mycket pengar som helst för att marknadsföra sitt eget ego.

Vad vet Donald Trump om hemlöshet och att bli alltmer utsatt och marginaliserad, när hela han är som en enda dålig dokusåpa.


Hans kommentarer om nyhetsankaret och moderatorn Megyn Kelly vid den TV-sända debatten, talar sitt tydliga språk om hur han kommer att kunna hantera sitt lands nog så problematiska ställning i alla världens oroshärdar som USA ständigt skapat. Här lär det inte bli fråga om att bygga golflyx på Skottlands sista vildmark, utan hänsyn till befolkningen och mötas av ortsbefolkningens protester.

Kan man inte ens hantera sina egna sexistiska kommentarer om kvinnor, men något vettigare än att i efterhand hänvisa till att en kvinnlig moderators frågor skulle ha med hormoner att göra, är det väl inte den skarpaste kniven i lådan, som står där beredd att med pengars hjälp bli USA:s näste president.

USA kommer verkligen att gå till världshistorien som BIG, som i BIG MISTAKE...

Idag när jag och Herr H skulle ut och cykla, hakade dottern på med apostlahästarna, det skvallrar väl om vilken hastighet jag föredrar att cykla i och insupa omgivningarna. Herr H tappade vi bort någonstans efter den gemensamma kaffepausen.
Men väl framme vid en inhägnad där fyra tjurar låg och slöade, gick dottern fram till stängslet och genast var tjurarna uppe på benen.

När jag tittade på den bruna tjuren
, som stod där och tomtuggade med tungan hängande halvt utanför munnen, kom jag att tänka på en annan intelligent blick, som jag sett alldeles nyss på bild och insåg att tjurar i alla fall har en fördel: de kan inte prata.

Är det månntro också hormonbetingat....
Bild: Andrew Harnik

I lördagskväll låg jag och Herr H och halvsov i soffhörnet vid den tidpunkt när spädbarn nattas. - Nyss lät jag mig övertalas av Telia att byta vårt TV-utbud efter det vi är intresserade av att se. - Därför bestämde vi oss för rycka upp oss och kika på en dokumentär på Viasat Film, som underligt nog var inpetat under fliken "Drama" och som handlade om den allmänt bespottade ryske presidenten Vladimir Putin och gick under namnet: I Putin.

https://www.viasat.se/film/portratt-av-putin


Vladimir Putin måste nog på det privata planet vara det fullständigt motsatta till dylika hovhållare som Donald Trump, som av fåfänga t.o.m. är bestyckad med en frisyr som var utgången för decennier sedan och som gick under benämningen: Ta från de rika och ge till de fattiga. Män har sett ut som män de sista 35 åren och inte som något som stolpar omkring med en egenartad fågelbobyggnad uppe på huvudet.

Har du inte sett den dokumentären: I Putin och har tillgång till att kunna se den, men gör det! I annat fall går du miste om något väldigt intressant och inte minst tankeväckande.

Vid två tillfällen var Putin dessutom så oväntat slagfärdig, att jag höll på att trilla ur soffan av skratt. Det var ord & inga visor, inget för känsliga öron och uttryckt rakt upp och ner utan några större krusiduller eller åthävor.

Då var den kommentaren som Putin med ett flin lät undslippa, när han och Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt höll presskonferens, som en mild sommarbris i jämförelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar