Google+ Followers

tisdag 28 juli 2015

Hamburgs Red light disctrict och i San Francisco där kissar väggarna tillbaka på de som försöker sig på "hundmetoden".

Beläggning med namnet Ultra-Ever Dry gör väggar och t.o.m papper avstötande, allt flytande urin, vatten, spyor osv. som kommer på väggen studsar tillbaka, som en bumerang, på den som hävt ur sig det!

Jag vet åtminstone ett par dussin dylika ställen i Göteborg, som borde använda sig av metoden. Knalla ut en lördag eller söndagsmorgon då väggpinkarna varit i farten och det inte är vinter och kyligt i luften, man kan få kväljningar för mindre.

T.o.m. mitt på ljusa dagen kan man se dessa pinkare i full aktion, det är liksom ingen hejd på dem. Därför att skulle de nu ställa sig och pinka i buskar eller vid träd, så är det åtminstone näring till växterna. Men ställa sig och pinka på ställen där det överhuvudtaget inte finns något material som kan suga upp det hela. DÅ är man bara dum i huvudet!

Jag minns en fin herre i kostym, som mitt på blanka förmiddagen kom springande uppför trapporna till gamla Televerket i Göteborg. Jag trodde han hade bråttom in till byggnaden, men icke det. Han hade bråttom därför att han skulle pinka mot väggen uppe vid entrén!


fotot är lånat från www.kringla.nu
eftersom jag själv inte hade något foto från den här vyn, där man kan se den vackra portvalvet och ville visa hur huvudlösa män kan vara. Notera buskarna och gräset som också finns där!


Efter att ha uträttat sitt trängande behov sprang han nerför trappan igen och älgade iväg upp längs Kungsgatan. Jag vet inte om jag var paff, chockad eller vad jag var, därför att munnen förblev stängd, trots att jag inombords bara vrålade till honom:

- Dög det inte att pinka i buskarna din jubelåsna. Nu skall folk gå och trampa i din stinkande efterlämning.

Det gäller ju tydligen för en del pinkare, att pinka ståndsmässigt! Konklusion: pinkplats för kostymklädda herrar i Göteborg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar