Google+ Followers

onsdag 9 juli 2014

Vad som helst kallas nu för tiden för rasism, t.o.m. vanligt folkvett kommer undan med hänvisning till rasism.

Igår kom Herr H hem från golfbanan, han hade lirat en runda med en golfpolare, som berättat att han hade varit på bio med sina barnbarn.På bion fanns också en invandrarfamilj, som hade slängt ner allt sitt skräp rakt ner på golvet. Det tyckte inte Herr H:s golfpolare var speciellt acceptabelt, så han hade sagt till dem. Varvid han genast hade blivit kallad för rasist!

Tjo och hej och leverpastej, men det är väl ungefär på den linjen, som det hela ha hamnat på. Ett groteskt påstående utan vidare eftertanke.

Själv satt jag och läste insändarna i Göteborgs-Posten igår i vanlig ordning. Jag blir rent ut sagt förvånad, då tillsynes vuxna personer vet så lite om vårt eget samhälle inkl. vår migrationspolitik och vad som EGENTLIGEN händer ute i världen.
Istället så kör de på med sitt inlärda mantra: rasism, utan att ens lyssna vad motargumenten är, som de naturligtvis inte själva har något svar på eller ens reflekterar över!

Jag kan inte för mitt liv förstå, var vi skall härbärgera alla vi tar emot och säger oss vara välvilliga att ta emot i Sverige, när vi inte ens har bostäder till redan befintliga människor i det här landet.

Det är som om orden: bostadsbrist, ungdomsarbetslöshet, stora brister i vård, omsorg, skola, klassamhälle, korruption och allsköns utanförskap inte existerar.

Bör vi inte först ta hand om dem vi redan har tagit in i landet och alla andra människor, som redan är medborgare i det här landet. Det är allt fler som inte ens ges några humana förutsättningar, att kunna existera.


Se till att ordna upp det först och en Migrationspolitik, som åtminstone är värd namnet. Sluta upp med att vara RIKTIGA rasister mot ensamkommande flyktingbarn från Afghanistan och Somalia, ni har inte en aning om på vilket sätt Svensk migrationspolitik drabbar dem.

En ung människa som inte kan ha någon framtidstro, utan lever i något som måste kunna jämställas med andra världskrigets judekvarter, där man inte visste något om framtiden, OM den ens fanns. Om inte det är fråga om en raffinerad form av Sverige-rasism konstruerad av svenska staten, då vet jag inte vad som skulle kunna kallas för rasism.

Har man som barn kommit till Sverige, eller på sin höjd nybliven tonåring, har man verkligen all rätt att bli svensk medborgare, när man uppnått myndighetsåldern.


VAD har Sverige för lagstadgad rätt, att underkänna t.ex. Afghanska pass, som utfärdats av Afghanska ambassaden i Oslo, när man själv undandragit sig det egna ansvaret, att utreda de släktskapsband, som visar sig ha funnits och som hade kunnat säkerställa identiteten.

Vad hjälper det att beställa dyra utredningar, som man i slutändan ändå struntar utfallet av?


Alla de här vänstervridna journalisterna, utan förmåga att skilja äpplen och päron, de ger jag inte heller ett vitten för.

Om man talar om rasism i så lösa termer vet man verkligen inte vad rasism är. Då har man misskrediterat, på det allra grövst, alla de människor som verkligen fallit offer för rasismen.


Så här ser rasism ut!

1 kommentar:

 1. om man undrar över vad Islam tycker om att slänga skräp, kan man läsa här:
  http://fragaimamen.se/vad-sager-islam-om-att-slanga-skrap/

  Fråga:
  Vad säger islām om att slänga skräp? (Fi: dvs. på marken, gräsmattan, o.s.v., istället för i papperskorgen)

  Svar:
  Rasūlullāh (Allāhs Sändebud) [sa] sade: "Renhet är halva tron." (Tirmidhī)

  Rasulūllāh ṣallallāhu 'alayhi wa sallam (peace and blessings of Allāh be upon him) rådde oss även att hålla våra bakgårdar rena. Att kasta skräp strider mot den islāmiska andan om rening och renlighet.

  Och Allāh Ta'āla (den Upphöjde) vet bäst

  SvaraRadera