Google+ Followers

torsdag 25 juli 2013

Vem tror på Finansmarknadsministern Peter Norman i Vattenfallhärvan? Vem tror på "affärsgeniet", som roddade Vattenfallsköpet av Nuon 2009?VEM tror att stadsministern Fredrik Reinfeldt och övriga "sörjande" inte var informerade om en så stor affär med statens egna ägda vinstmaskin till bolag: Vattenfall?

Vem tror på Regeringen? 


Framförallt VEM tror att Regeringen är tagen på sängen? 

Det går helt i fil med deras övriga genialiska affärsmetoder, som börjar bli lite magstarkt många. Man kan välja nästan vad som helst och finna hur uruselt det har varit med kulramen: http://gun-m-ek.blogspot.se/2013/05/staten-salde-ut-24-apotek-till.html

Egentligen är jag ambivalent, när det gäller det här uttrycket: "tagen på sängen". Jag vet inte om jag skall gilla eller ogilla det, det har ett skimmer av barnslig aningslöshet över sig. Sedan ligger det väl lite mer varmt om hjärtat, eftersom det är myntat i mer officiella kretsar av kommunalrådet i Gällivare. - Den arme pallevanten, vet man inte vad man skall tycka om/ha för åsikter om. Visa rött och grönt ljus samtidigt de måste kosta på.

Tänk att bara kunna vara tagen på sängen den ena gången efter den andra. Det spelar liksom ingen som helst roll vad än det har handlat om, så är han/de tagna på sängen. Har inte märkt något! Inte förstått något! Har inte kunnat handla på annat sätt!

Marken rämnar, hus och ledningar skakar sönder, folk flyr hals över huvud och förlorar allt vad de äger, KF med kommunalrådet i spetsen säljer ut hela Malmberget till LKAB och anser det vara (hoppas att du sitter ner nu, om du inte är involverad i turerna:) värdelöst! - Trots att kommunen skulle kunna vara rikt som ett troll med så mycket malm under HELA Malmberget och mer därtill! Men de här djupingarna (pseudovetenskaparna= politikerna & lallande tjänstemännen), de är tagna på sängen! Har inte en susning om något!

Säga vad man vill, men man måste vara modig för att vilja framstå, som en riktig byfåne!

...och säga vad man vill, men det drar Norrlands-tagen-på-sängen-anda över regeringskansliet just nu. Den här gången tror jag att de får det svårt att parera rumporna ur vagnen helskinnade.


Även om jag tror att om man så hängde dem upp och ner så skulle de inte medge något. Han som satt vid spakarna på Vattenfall och gjorde affären tycker ju fortfarande, att han gjorde en bra affär! Det är tur att jag låg i soffan igårkväll, när jag så TV-nyheterna, i annat fall hade jag väl trillat i golvet. Karl´n stod där i TV-rutan och utan att ens blinka framhärdade han, att det varit en bra affär, mångmiljardköpet av holländska Nuon 2009. - Tro fasen att han tycker det, han har ju sitt på det torra! Kul att ha kunna lekt Ebberöds bank med svenska folkets skattepengar och själv kan han göra sina dyk i det egna kassavalet bland miljonerna, helt obekymrad om vad han har ställt till med. Möta sina medmänniskor med en axelryckning det är inte vem som helst som klarar av. Man måste nog vara bra förhärdad för att klara av det.
Undra vad det kan vara för diagnos, när man styr skutan Moder Svea och inte har en susning om någonting! Inte ens vilja känna till sina skyldigheter mot den egna befolkningen, eller vilja ta ansvar för vad man har ställt till med. - Vänsterpartiet hade en klar poäng i Almedalsveckan, när de förordade att det skulle vara två val, innan några dylika affärer/försäljningar skulle kunna äga rum. Fastän, handen på hjärtat, vad finns mer att sälja ut, göra affärer med. Hela Sverige och dess befolkning är ju redan utsålt för en spottstyver. Man kan som bekant inte både äta kakan och ha den kvar.

Men vem vet, de kanske är jag som är hård nu. Det kanske är något skit i luften som florerar, gasläckan i ishavet har väl kanske bedövat redan. Det kanske är den som gör att de inte vet något, inte minns något... Inte vet de var de gör. Inte vet de vad de säger och inte vet de vad de har medverkat till. Störtsköna typer rakt igenom!

Om vi nu lämnar pseudovetenskaparna värld, även USA-politiker som gillar att visa upp de ädlare delarna på Internet och ha cyberporr, trots tidigare avböner till sin muslimska fru och Cigarr-Clintonfrun! - Kan man annat än sucka åt fruar som framhärdar och som i slutändan kommer att få betala det högsta av alla pris. - Jag riktar därför in näsan åt något helt annat håll, bollen är rund som bekant:

Vem tror på landslagstränaren i damfotboll Pia (Hen) Sundhage, som efter förlusten igår sa: "Du vill bara gå in i ett hål och skita i allting".

Det kanske hon borde ha gjort innan hon tog sig an uppgiften. 

Skall man vara förebilder måste man nog palla trycket och vara mindre benägen åt att ha "blivit tagen på sängen", antingen med brallorna uppe eller nere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar