Google+ Followers

torsdag 11 april 2013

En del av dagens kvinnor, har de blivit alldeles felskruvade i bollen?

Ja, jag kan inte låta bli att undra över den saken.

Tanken har funnits där ett par dagar nu, sedan jag åter kunde ta mig tillbaka till Hagabadet och förhoppningsvis börjat ta mig uppåt ur avgrunden igen.

Därför att när jag kom in till Philipsons folkbad, (en av de mindre bassängerna/tempererade poolerna) var där två tjejer någonstans kring 20-25 årsåldern. Den ena stod på bassängkanten med mobilkameran i högsta hugg. Vilket fick mig att stanna av helt. Medan den andra låg i plurret och vred sig som en mask inför mobilkameran. 

Förehavandena fortsatte och jag kryssade mig förbi för att undgå, att inte komma med på bild överhuvudtaget.

Underskönhetens procedur var inte precis avklarat i brådrasket, så medan jag stod där med hantlarna i vattnet kunde jag inte undgå och se "den märkliga föreställningen".  

Medan hon låg där i plurret, hade hon en massa hyss för sig med håret, som kastades hit och dit. Det drogs och slets för att se porrigt ut, helt enkelt. Endera låg hon med utsträckt hår i bassängen och vred sig som en mask inför mobilkameran, eller så såg hon ut som hon skulle direktkvala in för någon hårdporrsida.

Hmm... tänkte jag, intressant svansföring...

Det skulle visa sig att det skulle bli ännu mer intressant. Underskönheten som åmat sig som en mask inför kameran, var nu på väg uppför trappan i bassängen/poolen. Nu skall du inte tro att hon bara gick uppför den korta trappan. NEJ då, inte det!

Varje steg, blev utstuderat och sakta. Hon stannade till medan det nästa sekund gick i ultrarapid och så utstuderat, att jag nästan höll på att brista ut i skratt och fick sänka mig ner i vattnet så att munnen försvann. Jag hade nog hellre föredragit en kallsup än låtit mitt rungande skratt eka mellan poolväggarna.

Det skulle hinnas ta många många många många bilder, av den solbrända kromande kroppen, som med nöd och näppe täcktes av lite tyg.

Jag gissar att hade det funnits några karlar i bassängen hade de nog flåsat nsterrutorna immiga. Men nu var det ju bara en 61-årig gråhårig tant som stod där och undrade vad i helsefyr medan Underskönheten slog ut med sitt midjelånga hår och spände stjärtmusklerna till bristniningsgränsen, medan hon i ultrarapid fortsatte sin sengångarfärd uppåt medan mobilkameran klickade på.

När jag en stund senare skulle passera där maskåmandet hade förekommit i vattnet, fastnade massor av långa hårstrån på mig. GUD så äckligt innan jag hade blivit kvitt dem!

Hur kan man ens få för sig att exponera sitt långa hår i en allmän bassäng/pool på det viset?

Jag vet inte men så fort mitt hår blir något längre, att det kan fästas upp i en hårsnodd, då åker håret in i en hårsnodd för att inte riskera att hamna i bassängen. Det trodde jag alla mödrar lärde sina döttrar och att ha självaktning.

Men upplevelsen har fått mig att fundera. Inte minst efter att ha sett alltför många bloggar av unga kvinnor. Jag skall inte nämna någon bloggsida, men det lär inte ha undgått någon som är någorlunda insatt. Unga kvinnor som exponerar sig på bild på ett sådant sätt, som inte går att missförstå vad syftet är. Alla dessa tutande munnar, läppförstorande eller med putande munnar i hopp om att de skall se läppförstorade ut

VAD är vitsen med att göra läppförstoringar och se ut och tala som om man har gått 10 ronder i boxningsringen? Jag har aldrig förstått det. Vill de se ut som gristrynen, eller babianrumpor fastän i ansiktet, eller vad är det fråga om?

Bilderna i övrigt tillsammans med texterna och vilka som lagt till sig som deras "vänner"... tja, man vet inte om man skall skratta eller gråta.

Jag tänker på skådespelaren Michel Caines gamla mamma, som sa: Det som inte är till salu skall man inte heller ha i skyltfönstret.

När man börjar exponera sin kropp och sig själv som i Red Light District (i Amsterdam) då kan jag inte tycka annat än att det är djupt tragiskt.

Det är ungefär som alla dessa evinnerliga stylingprogram. Där blir resultatet eller omdömet aldrig att något blivit stylad till att se fräsch ut, snygg, klädsam, chic, funnit en passande stil  etc. Nej då, de blir SEXiga!

BAH! säger jag, vilken torftig värld, vilken torftig intelligens!

Tror det här urspårade gardet, som inte ens drar sig för att kränga på sina små döttrar stringtrosor, att man måste bete sig som en prostituerad för att bli intressant av det motsatta könet?

Jag kan många gånger undra vad det är som gick snett i deras huvud?
  


2 kommentarer:

 1. Jag skrattade gott åt denna text. Samtidigt tänkte jag att du borde ta med Herr H till badet, och göra om samma saker som dem yngre kvinnorna gjorde. Bara för att skåda omgivningens reaktion. Helt kallt bara konstatera att jag behöver nya profibilder till min facebooksida ;-). Dem putande 10-14 åringarnas munnar har vi sett till förbannelse.
  Ha en bra dag.

  Mvh Mad Max

  SvaraRadera
 2. Jag tror inte Herr H:s FB sida behöver uppdateras på akterfronten. Visserligen har han "den blå hästen" av Franz Marc (en av hans favoritmålare) på sin FB-sida. Men jag tror att han nöjer sig med märkliga hästbakar i bästa Franz Marc-anda.

  Visserligen vet jag att VD:n Pelle på Hagabadet gillat "viss" fotoidé från Hagabadet: http://shop.hagabadet.se/product.html/hagabadets-valgorenhetskalender


  Något fluffigt hår har Herr H inte heller att slå ut, även om han varje gång han ser en karl i en tunn spinkig hästsvans, där pannan åkt bakåt, undrar om han inte trots allt skall anlägga hästsvans.

  - Nej, säger jag det kan du inte göra. Du har ingen flint ännu, så det går inte.

  Men det är klart fläskläpp fick han för några månader sedan när barnbarnet råkade skalla honom, när de höll på att leka. Jag borde kanske ha dokumenterat hans läpp på bild. Attans också, vilken miss!

  Om signaturen Mad Max är den jag tror att den är, så har jag en betydligt bättre bild att uppdatera din FB-sida med. Det är allt annat än putande munnar. Ooohjau....

  SvaraRadera