torsdag 17 januari 2013

Tågkapningen i Saltsjöbaden

- Här har Gevalia en kanonbild till reklamkampanjen "när du får oväntat besök". De behöver inte kosta på några fler påhittade situationer. Det finns tillräckligt med riktiga, som slår det mesta, sa Junior med ett grin i hela ansiktet.  

http://www.svd.se/nyheter/stockholm/oklart-hur-taget-kunde-kapas_7826080.svd   (här finns de obetalbara bilderna av tågsetet som kört rakt in i huset)

- Säga vad man vill, men nog är det väl lite överflödigt att jobbcoacha ungdomarna. De verkar vara nog så konstruktiva av egen förmåga. Städning och tågförare på samma arbetspass, det är väl en rätt ovanlig kombination, sa Herr H och fortsatte att bläddra i morgontidningen.

- Jag kan förstå hur hon tänkte, men... fortsatte Junior.

- Det är väl ännu inte ens utrett, att det är hon som kört tågsetet, avbröt jag.

- Det kanske inte gick några bussar så där mitt i kalla vinternatten och så tänkte hon: Äh jag tar tåget, sa Herr H.


Men om hon nu har kört tågsetet så kanske det kan vara bra att få in lite sponsorpengar i form av reklam från Gevalia. Blir det fråga om något skadestånd inför kommande rättegång lär det inte bli småsummor precis för den arma städerskan.

Det kan nog bli ett givande samarbete både för Gevalias del, men även för den 20-åriga städerskan, när hon väl tagit sig ur sjukhussängen.
3 kommentarer:

 1. helt otroligt men tåget hade visst gått igång när hon fällde upp sätet. Det blir företaget som blir skyldig henne en massa pengar istället. Gevalia får ta kontakt med sl eller vilka det nu är som kör banan ut till saltsjöbaden

  SvaraRadera
 2. Håller med dig om att det är helt otroligt hur man kan få konstruera något sådant, men framförallt hur en arbetsgivare kan tillåta att städpersonal kan komma till skada genom att utföra sitt jobb!

  Önskar henne allt gott och det lär hon behöva. Som arbetsskadad är man väldigt illa ute. Det är som bekant rätt bekvämt att trampa på dem som redan ligger i det här landet. Medan de som kan roffa åt sig gör det utan att ha en tanke på vad de gör.

  SvaraRadera
 3. Lite lustigt med uttrycken. Städerskan var anhållen i sin frånvaro. Kanske inte så konstigt. Hon låg nedstoppad i en säng på sjukhuset och var medvetslös.

  SvaraRadera