måndag 8 oktober 2012

Komissarie Falcon del 1 av 2: The Blind Man of Sevilla

Jag blev inte så lite snopen igårkväll, när avsnittet helt plötsligt bara tog slut, utan att någon eftertext, eller något annat hade hunnit visas, som kändes som en normal avslutning. 

SVT 1 var så sjuka på att visa ett långt reklaminslag för kommande program, reklam som de dessutom redan har hunnit visa till LEDA!

Eftersom jag varit i Sevilla flera gånger och har ett starkt personligt band till floden Guadalquivir (på arabiska Wadi al-Kabir (الوادي الكيبير) som flyter fram genom Sevilla, ville jag se eftertexten. Och om det möjligen fanns något om den arabiska musiken, som fanns med i början och den som följde direkt efter. Jag kommer bara inte på vad sångaren med den mycket speciella rösten heter. 

Jag drog fram markören till slutet och döm om min förvåning, när jag upptäckte att svenska folket inte har en susning om hur det egentligen slutade, om de inte gjort som jag och såg slutet av avsnittet på SVT Play: 

http://www.svt.se/kommissarie-falcon/se-program/article334291.svt?autostart=true

Guadalquivir (på arabiska Wadi al-Kabir (الوادي الكيبير)


2 kommentarer:

  1. igår söndag kom inte ens det andra avsnittet, utan ett meddelande att serien skulle sändas "någon gång under vinter". Man kan undra vad de håller på med på SVT.

    SvaraRadera
  2. Ja, det behöver man väl inte fråga sig. Det är skit bakom spakarna!

    SvaraRadera