söndag 22 januari 2012

Söndagmorgon och igår föll snö.


Dagen blev fylld av annat än att föra över resten av inläggen till bloggen från NSD. Det är bara det som återstår av flytten.

Men vilket slavgöra!

Till vilken nytta, har jag undrat ibland under den här tiden. Men så vet jag, att jag redan har rådbråkat mig med den funderingen. Min intuitiva magkänsla har sagt mig, att göra det och nu har jag så många gånger i mitt liv gått emot den. Så den dumheten tänker jag inte göra om någon fler gång.

Turbulens med Fabiantaket, som nu tycks hålla på att ge vika och kanske mycket mer än så.

Men även Sveriges nye politiska stand upare, den monstruöse klavertramparen Håkan Juholt och hans innersta krets, dvs Åsa-Nisse, Klabbarparn & Co, det avhandlar jag i en ny dagstidningsblogg, som förhoppningsvis går igång till veckan. Det blir en blänkare här var & när den kommer att finnas och kunna läsas.

Som vanligt har jag mina egna tankar om ovanstående, efter att ha lagt pannan i djupa veck och funderat rejält.

Trots det nya med ny dagstidningsblogg (inte NSD, som detta bloggmaterial är överfört från åren 2008-2011) kommer den här blogspotbloggen, att finnas kvar och även uppdateras. Den kommer att ha lite annat sikte än den nya tidningsbloggen har. Men sikta mot stjärnorna och nå knäveckshöjd är inte heller fy skam tycker jag.

En del saker man gör i livet, kan man inte se resultatet av förrän med handen i backspegeln. Det här är nog en sådan sak.


Bilden: snödropparna som stuckit upp i trädgården och som nu snön dragit ett täcke över. Fy, för den lede! Även om de vuxna och 8-åringen hade fullt snöbollskrig igårkväll på väg mot bilen. Vilket fick mig att känna glädje inombords. Det är väl det barnsliga inom mig som fortfarande tycker, att inget är så upplyftande som ett snöbollskrig där tjuv- och rackartyg går igen. Idag lyser solen och det gnistrar så vackert mot snön. Kanske att jag ändrar uppfattning ändå. Det är + 5 grader ute.

1 kommentar:

  1. finns inte så många dagstidningar att välja bland häruppe. kul att du inte gett upp hoppet, det kommer att reta gallfeber på många. Jag välkomnar dig och tänker fortsätta att läsa den här bloggen också och se vad du gör med den/Hasse

    SvaraRadera