Google+ Followers

fredag 14 oktober 2011

Hur har VU tänkt sig att socialdemokratiska partiet skall överleva

- den 14 oktober 2011, kl 16:17

med en partiordförande, som skall resa ut i landet i någon form av privat korståg och tala om hur ledsen han är. Med de taffliga ursäkterna han presterat för begågna fel och de otaliga kovändningarna han har intagit inom politiken!

Kan verkligen socialdemokratin överleva en partiledare, som vill vara landets regerande parti och som inte ens kan hålla ordning på sin egen privatekonomi?

Håkan Juholt gör en jämförelse med sig själv och regeringspartiets skandaler. Vad han inte har förstått är, att de har dragit konsekvensen av sitt handlande och avgått och därmed inte fortsatt att vara en belastning för hela partiet!

2 kommentarer:

 1. Debatten startad av Bror wennström
  Startad: 2011-10-15 07:52:26

  Det finns 5 kommentarer.

  det var väldigt vad det var svårt att få in svarsinlägg igen på NSD. Får försöka än en gång! SUCK och VE!

  Bror wennström, jag hoppas att du snubblat över orden. Det kan väl ändå inte vara ditt fullaste allvar att du tycker att Håkan Juholt skall kunna själv bestämma om han skall lämna sin post. Så har nu skett och jag när jag för en liten stund sedan läste text-Tv hur han domderat i VU blev jag rent ut sagt beklämd. Juholt anser att det är stämman som tillsatt honom och då är det också så det skall vara. Snacka om att vara navelskådare och köra partiet i botten enbart med fokus på den egna plånboken. Inte blir det några höga betyg för pamparna i Vu heller. Juholt har förvandlat hela s-rörelsen till ett gäng marionetter. Tragiskt!
  Anmäl >Gun, tråkigt att man väljer lik i garderoben framför ett levande parti (2011-10-15 22:47:30)

  Bror Wennström..
  Som gammal stalinist så har Du radikala ideer ibland..även om Du inte har någon fast linje, utan Du vänder kappan efter vinden och försöker samla poäng både här och där.

  Du är litet motsägelsefull i ditt inlägg och jag undrar om Du använder ord Du inte riktigt vet innebörden av.

  Att Du i illa förtäckta ordalag smutskastar vårt kommunalråd är lågt...men det tillhör ju ditt partis linje. SKP är inget framstegsparti,,snarare ett bakstegsparti.

  Du hugger på allt och alla,,i bästa Stalinanda...för att som Du tror.. plocka poäng.

  Kom med något konkret förslag själv någon gång..som den stjärnpolitiker Du tycks tro att Du är..och klanka inte på allt.Det är nya tider nu..och Du kan inte peka åt öster som den värsta Lenin.
  Anmäl >Farbror Jalle... (2011-10-15 18:51:57)

  SvaraRadera
 2. skrämmande att Bror Wennström tycker att det är viktigast att Håkan Juholt sitter kvar. En person som vänder kappan efter vinden och verkar vara helt utan skrupler måste kunna ersättas. Kris inom det socialdemokratiska partiet är det. Men så krisartat tror jag inte det är. Praktiskt taget vem som helst med moral bör kunna leda partiet vidare.

  Istället har VU och flera högt uppsatta s-politiker nu istället valt att ständigt få brottas med ÄVEN Håkan Juholts privata lik i garderoben. Man kan undra om de aldrig skall bli något klokare inom socialdemokratin.

  Anmäl >vi har sett nog av giriga människor i ledande positioner (2011-10-15 14:00:40)

  Socialdemokraternas verkställande utskott har nu visat för övriga svenska socialdemokrater var de själva befinner sig.De offrar partiet för Håkan Juholt och det är bara att beklaga.man måste vara dum i huvudet om man sväljer hans förklaringar om någon "liten" felaktig reseräkning bland tusen och förklaringen om hyresbidraget när man har den lönen han har.Han har inga skrupler alls.

  Det är på sin plats att alla distrikt presenterar hur de ser på att Juholt sitter kvar.Folk behöver få veta vem de är som de röstar på även regionalt.riksdagsvalet är redan kört där röstar man fram ett orättviseparti och människor som inte har några skrupler alls om man lägger sin röst på sossarna.Vu har inte ens markerat olämpligheten av Juholts ageranden,de har fullt förtroende för honom och det är illa!!!!!
  Anmäl >Jossi (2011-10-15 08:53:20)

  Högt uppskattade bloggkollega!
  För mig är inte det viktiga om (S) partiet skall överleva. Det viktigaste är ändock att dom grundläggande värderingar som präglar arbetarrörelsen får en ny ideologisk renässans på den politiska agendan. Jag tror på Juholt att han är mannen som ledare för det största partiet i A-rörelsen som klarar av det. Vad är alt. En ny högersosse likt en känd K-råd här i den arktiska småstaden som det finns gott om. Bättre något gott i handen än ingenting. /Hälsningar/
  Anmäl >Bror wennström (2011-10-15 07:52:26)

  SvaraRadera