Google+ Followers

fredag 11 november 2011

Förut var socialdemokraterna ett parti med hög svansföring. Men det är andra tider nu.


- den 11 november 2011, kl 00:08


Håkan Julholt nobbar SVT:s partiledardebatter även i fortsättningen, om han inte får bestämma hur programmen skall se ut.

http://svt.se/2.27170/1.2598434/juholts_debattkrav_kvarstar
http://svt.se/2.27170/1.2598554/svt_vi_bestammer_over_vara_program

Därför att bredvid någon förhatlig Sverigedemokrat tänker han då rakt inte stå.

Blotta tanken på att han nyss åkt land och rike runt och berättat "hur ledsen och hur oerhört sorgsen" han är för de fel han gjort, gör det hela något märkligt. Eftersom hans beteende är filosofins allra största och mest ormdiskuterande paradox.

Men rent allmänt verkar det så, att det blåser samma paradox inom de socialdemokratiska leden, inte bara inom partiledningen. Börjar man glida runt om hur verkligheten ser ut med märkliga bortförklaringar är det illa.

Håkan Juholt uppger att kan SVT inte behandla socialdemokraterna med respekt, kan de köra sina program utan socialdemokraterna. Hans beteende liknar mest en tjurig unge, som vill göra som han vill. I annat fall stampar han tjurigt med foten i backen. Inte verkar det heller som om socialdemokraterna själva kan behärska dylika inslag.

Jag är visserligen inte någon sagolik beundrare av Sverigedemokraterna, men ett förstår jag. Kan man inte stå bredvid en Sverigedemokrat i SVT, kan jag inte förstå hur man tänkt sig klara av att stå bredvid alla dylika politiska vindar som blåser ute i Europa och EU. Har man tänkt sig att kunna påverka framtiden i positiv anda, måste det nog till betydligt bättre förmåga till kommunikation, när så är nödvändigt.

Kära socialdemokrater om ni tänker överleva nästa val, tror jag att ni måste städa upp inom de egna leden.

http://www.lkabframtid.com/Malmberget/Annu-mer/Nyhetsarkiv/

Fortsättning följer sannolikt...

2 kommentarer:

 1. Debatten startad av Farlig antidemokrat i NSD
  Startad: 2011-11-12 06:31:32

  Det finns 2 kommentarer.

  Tänk att som omväxling är vi fullständigt överens, farbror Jalle
  Anmäl >Gun (2011-11-13 23:09:18)

  Det är märkligt hur partitoppen resonerade när de gav Juholt fortsatt förtroende att leda partiet...
  Dom gick emot sina medlemmar...som faktiskt äger partiet. Det var ett häpnadsväckande beslut. Det måste väl finnas andra kandidater som är bättre skickade.
  Anmäl >Farbror Jalle...(S)partiet tillhör faktiskt medlemmarna...tillika väljarna... (2011-11-12 06:31:32)

  SvaraRadera
 2. Ser nu idag, 17.5.2012, när jag sitter och för över kommentarerna från NSD, att det är många inlägg som sannolikt inte kommit in. Det hade varit roligt att läsa vad signaturen, som startat inläggen (som dock inte kom in) bestod av för kommenatar, eftersom jag fått epitetet: Farlig antidemokrat i NSD - haha... det skall tydligen vara JAG!

  SvaraRadera