Google+ Followers

fredag 11 september 2009

Det är den 11 september idag.


- den 11 september 2009, kl 09:38


Nej, du tror helt fel. Jag tänker inte fördjupa mig i det. Utan jag bara konstaterar att:

Inte ta ställning. Det är att ta ställning.

Sedan spelar det ingen roll, om det handlar om vad som ledde fram till att president Salvador Allende dödades i en militärkupp, två torn på södra Manhattan störtade samman i en vedergällningsattack, eller att vår egen utrikesminister Anna Lindhs två barn blev moderlösa, eller något annat, som hände just precis den 11 september.

Allt är inte vad det i en första betraktelse ser ut att vara. Vill man veta den riktiga sanningen får man oftast vända på en och annan sten för att förstå helheten och hur saker och ting hänger ihop.

Det finns många dunkla agendor, som ständigt pågår i vår värld. Men väldigt sällan går det att sopa igen alla spår bakom orättfärdiga handlingar.

http://www.namninsamling.se/index.php?nid=3747

1 kommentar:

  1. Ja tänk Gun, om alla skulle vilja vända på de små stenarna och hitta alla de fula små monstrena som gömmer sig där under. Tänk om också folk därefter kunnat dra slutsatser om vad som verkligen är rätt och fel utan att bara tänka kortsiktigt på sig själv. Men du har fullkomligt rätt att INTE TA STÄLLNING ÄR VERKLIGEN ATT TA STÄLLNING. I vårt fall har jag sakta men säkert tappat hoppet-destå mer allt uppdagat sig destå mer ser man att det inte finns någon mening med att slå huvet i väggen. Dumhet och dryghet går inte läxa bort, även högt utbildade männsikor säger att tomten finns, och inbillar de sig det nog många gånger så nog finns han där alltid. Suck hur skall vi lösa detta Gun.
    Anmäl >Att ta reda på sanningen tar tid! (2009-09-11 22:06:29)

    SvaraRadera