onsdag 26 juni 2024

Regeringen har hål i huvudet, igen! - DCA avtalet som betraktas som USA territorium - dvs ett rent kapitulationsavtal! Nya gruvbrytningar har beviljats i Kallak -

VAD gör då Riksåklagaren åt min anmälan som finns i tre delar? NATO-medlemskapsansökan, DCA avtalet och Covidvaccinerna.

Av allt att döma har Riksåklagaren skickat utredningen av mina tre anmälningar om brott skickats till KIRUNA, där jag har en klar uppfattning om att utredningar av trafikbrott sker. Rätta mig gärna om jag har fel!

Vi får väl se med tanke på tidsandan hur länge min blogg får vara kvar med tanke på CIA och röran som pågår i USA och inte minst i Sverige/EU lyssna på denna länk som ger en bra fingervisning om läget: https://www.youtube.com/watch?v=Pi5jqhKO9Wg

SVEA KANAL med Magnus Stenlund och Petra Agapi gör nu något som ingen annan hittills har gjort och framförallt inte vår statsfinansierade egna statstelevision.

EPOCH TIMES Sverige nr 28, vecka 28, 2022 avslöjade att Oljereserv från USA såldes till Kina. På bilden till reportaget finns Hunter Biden, son till USA:s president Joe Biden, vid en cermoni i Vita huset den 7 juli. Ett kinesiskt företag med koppling till Hunter har tillåtits köpa olja från USA:s oljereserv!

Regeringens nya beslut som de drivit igenom i svensk domstol om gruvbrytning i Kallak: Titta noga på de här tre kartorna över Malmberget. Sveriges kassako!



 Det här är statens numera ägda gruvbolag, LKAB i Malmberget. Svenska statens absolut största skamfläck, där staten dvs. den svenska Regeringen ägnat sig ut att köpa på sig utsläppsrätter.

Inte att förglömma den fördrivning som varit av ortsbefolkningen hur många malmbergare fick ägna sina sista år i livet att kämpa om sina egna liv och tillgångar. Hela min blogg från den tiden är ett bra tidsdokument om hur hela hanteringen har skötts, rättare sagt misskötts!

Forskarna i domstol, utdömde hela Malmberget som bostadsområde, de intygade att det inte var skälig miljö att bo i ett tungt industriområde. Jag har dragit in bl.a. Maud Olofsson, katastrofpolitikern i Nuonaffären i det hela, det finns mail ifrån henne, sedan jag fräckt tagit mig in på ett Mingel hon hade i Göteborg.

Malmbergarna själva ansåg att det var som att bo i en hundgård omgiven av stängsel och inte en möjlighet till något privatliv, eftersom det inte längre var fråga om sprängning i gruvan, utan även tusentals skalv eftersom berget satt sig pga. att hela Malmberget var underminerat. Barnläkaren i Gällivare var bekymrad över barnhälsan. Allt har dolts, grävts ner, ignorerats. T.o.m den så kallade Barnombudsmannen var ett enda skämt!

Fel uppgifter av mig? Nej, knappast, studera kartorna över fyndigheterna, som har namn. 

LKAB hämtade in en dokumenterad välrenommerad forskare Graham Swan, som skulle intyga i samband med att Fabiantaket höll på att ramla in/blocka upp hur det stod till med gruvbrytningen i Malmberget. Men sedan Graham Swan intygade att LKAB i Malmberget ägnade sig åt den farligaste sortens/gruvbrytning= skivrasbrytning ägnade sig åt, där en Blow out av hela gruvan inte ens var otänkbar, då valde LKAB och ägarna svenska staten/Regeringen att gräva ner hela forskningsrapporten!

Jag blev paria med min blogg, resten skall jag inte ens gå in på vad som förekom! Sanningar är inget för svenska Regeringen eller korrupta politiker oavsett var i hierarkin de befinner sig.

Det var också länge sedan LKAB slutade att uppge hur många mil vägar som fanns under jord. På 60-talet var jag och min syster tillsammans med min svåger, som på den tiden var stigortsdrivare i gruvan i Malmberget på en rejäl rundtur under jord. Vi åkte ner vid Baronlaven och snirklade oss hela vägen ut till krossen i Vitåfors i alla dess nivårer och hissar. SÅ alla de nu som påstår att jag inte känner till något om gruvan i Malmberget, har jag bara ett att säga: släng er i väggen! Jag har dessutom hela tiden inkl. dags dato mer kännedom om gruvbrytningen och turerna kring gruvbryningen i Malmberget än någon annan potentat inkl. "den nye GUDEN Anders Borg" i LKABs styrelse.

Vad har då gruvbrytningen i Malmberget fört med sig. Vattendrag är förgiftade ända ner till Bottenviken hela Bottenviken genom SSAB. Man har t.o.m. slutat att uppdatera/redovisa föroreningarna i vattendragen.

I det fallet är Sverige och Finland lika goda kålsupare.

Till en början anklagades Ryssland för att ha varit orsaken till utsläpp av Osmium i Bottenviken, men Ryssland tog anklagelserna på största allvar och lät utreda det hela och det slutade i att man kunde konstatera att utsläppen kom från Finland och Sverige. Anledningen var missbildningar på människor och foster som hade uppdagats på människor som var bosatta i just dessa regioner kring Bottenviken!

På den tiden var jag som bloggare åt NSD, som inte var partipolitiskt bunden till Socialdemokraterna, hade de varit det, hade det också varit otänkbart för min del. Anledningen till att jag blev bloggare åt NSD, var att jag under mina år på tingsrätten hade extraknäckat åt NSD med att lämna fastighetsuppgifter, dvs. något som inte var något problematiskt med tanke på min tjänst vid Gällivare tingsrätt.

NSD journalisterna vann pris det året för just det avslöjandet. MEN det är det ENDA pris som man inte kan få upp VAD det hela handlat om eller hänvisning till reportagen! - När Sverige städar så gör man det rejält!

Någon finsk minister var mäkta upprörd över att sanningen hade läckt ut, för att inte tala om tala om "Konungens befallningshavare = landshövdingen" som satt i LKABs styrelse, dvs. på dubbla stolar! Under hans tid försvann studien (BORTA å tänk så bekvämt, försvunnen!) som hade gjorts där två malmprover från Malmbergsgruvan, som redan fanns på plats och hade analyserats och där man hade konstaterat att Osmium fanns i de två proverna från Malmbergsgruvan!

Vad har då SSAB och finska Outokompo med saken att göra? Tja, man behöver inte vara raketforskare för att veta vad de har för uppgift ang. "förädlingen" att göra.

Jag blev en sådan "belastning" för både de socialdemokratiska gänget i Gällivare kommun och även den svenska staten, som då hade Fredrik Reinfeldt som statsminister, att både jag RADERADES och övre Sverige hamnade i nyhetsskugga. DÅ gick det ännu att leta sig vem som satt överst i hierarkin men jag hittade det då, det var Fredrik Reinfeldt, som då var statsminister. Men sedan dess har tidningsherraväldet såväl ägare och skepnad övergått till utländska ägor, de flesta i underfundiga utländska stiftelser där insyn inte går att få. DE hade lärt sig av Ingvar Kamprads IKEA om att utländska stiftelser inte går att gräva fram sanningar om.

Min egen familj ansåg dock, att min blogg på NSD var så viktigt tidsdokument, att de en julhelg ägnade sig åt att föra över hela min blogg i parti och minut till egen domän, som ligger i Silicon Valley av alla platser här i världen. Den överfördes med andra ord i sista minuten. Det är också därför den ser ut som den gör. Jag har aldrig orkat städa upp den helt enkelt.

Men den är bara en ljuv sommarbris i jämförelse vad som pågår i Sverige & Världen - Vi står på randen till ett 3:e världskrig. Sveriges statsminister Ulf Kristerson vad är det för hållhakar som CIA/USA har på dig?

Nu skall Ulf Kristerson dessutom ägna dig åt värsta sortens personförföljelse på den som inte röstade för ditt märkliga förslag om könskorrigeringar. För att inte tala om att de är fullständigt tondöv för de som hade fräckheten att rösta för fredsavtal i Ukraina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar