måndag 1 maj 2023

Sverigedemokraterna SD håller på att samla på sig politiska vildar i Sveriges Riksdag, istället för att agera rakryggat! NU är det Elsa Widding och tidigare var det Roger Richthoff

 Vad är det för samling inkompetenta personer, som sitter i Sverige Regering och Riksdag, som är totalt faktaresistenta och dessutom helt uppenbart kapabla att sprida falska rykten, än att föra SAKLIGA diskussioner i Sveriges Riksdag!

 Är det verkligen sådana personer, som skall leda ett demokratiskt Sverige, där man inte kan ens diskutera väsentliga frågeställningar, utan att förvandla det till GROVT FÖRTAL, som nu Liberalernas partiledare Johan Pehrson valt att göra, när det gäller Elsa Widding?

Det är verkligen med sorg i hjärtat som jag imorse delgavs denna video om att Elsa Widding lämnar SD.  https://www.youtube.com/watch?v=LeR6duVexZA

Eftersom denna länk sannolikt också kommer att tas bort från youtube, lägger jag ut Elsa Widdings inlägg, som det fria mediet SwebbTV har lagt upp, med tanke på att de själva blivit borttagna från Youtube och inte bara det, blivit utsatta för förtal av det statligt finansierade EXPO.

https://swebbtv.se/w/4J42GZe3oFZwyW2bhKEinm

VAD har denna Regering och Riksdag att hämta, om de vänder riktig gedigen kompetens ryggen och står och kastar ur sig vad som helst till Sveriges befolkning?

 Intervjun med Elsa Widding sedan hon återkommit från konferensen i Norge visade prov på RENA RAMA HÄXJAKTEN!

Det börjar bli allvarligt när Youtube censurerade det omedelbart efter att hon hade lagt upp den. Har vi bjudit in censur att arbeta i Sverige, som dessutom inte ens betalar för sig!

https://swebbtv.se/w/4J42GZe3oFZwyW2bhKEinm

Dags att prata om vaccinet, biverkningar och WHO - Elsa Widding i Swebbtv Embedded (Censurerad på YouTube)

Elsa Widding är enligt mig en riktig statsministerkandidat, som dessutom är både rakryggad och påläst, inte heller köpt, eller mutad av några suspekta agendor, som nu det florerar friskt om, den ena värre än den andra.

Den 29 mars 2022 meddelade Sverigedemokraternas gruppledare Henrik Vinge att Roger Richthoff petas från partiets vallista till riksdagsvalet 2022 och att ett uteslutningsärende inletts mot honom. Följande dag meddelade Richthoff att han självmant lämnat Sverigedemokraterna. Han satt kvar i riksdagen som politiskt vilde fram till september 2022. I april 2022 meddelade Richthoff att han anslutit sig till det nationalistiska partiet Alternativ för Sverige, AFS.

Jag kan inte mycket om all denna politiska tjafs som fått pågå alltför länge och jag har mer eller mindre stängt ner både SVT och mainstreammedia, eftersom vi helt uppenbart inte längre har några fria media, än de som uppstått i censurens spår.

Men jag har lyssnat tillräckligt mycket på Roger Richtoff för att förstå, att han är en initierad person vad gäller militära ärenden, vilket hade varit värdefullt i Sveriges agerande i det genomkorrupta Ukraina, som de helt uppenbart inte heller har något konsekvenstänkande.

Sverige har varit alliansfritt och smutskastningen från andra världskriget är patetiskt. Alternativet hade varit att bli Hitlers nästa land som han krigande sönder och samman. Jag är fullt övertygad om att Herman Göring, som hittills hade gått som son i huset i Sverige, är den som räddade oss från det ödet.

Men tydligen har denna Regering och Riksdag ingen högra önskan än, att köra Sverige ner i ett politiskt, ekonomiskt och till förfång för människorna i det här landet. Det är ett enda stort haveri där inga fasta punkter finns att tillgå längre.

Det räcker tydligen inte att Sverige nu hamnat enligt EU under fattigdomsgränsen, våra politiker begriper ändå inte ett dyft och saknar helt uppenbart konsekvensanalys för sina handlingar.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar