fredag 11 september 2020

Märkligt att svenska Regeringen inte gör mer för den svenska medborgaren och Ki-forskaren Ahmadreza Djalali heller.

 https://www.expressen.se/tv/nyheter/hor-dodsdomde-svensk-iranierns-egna-ord-inifran-fangelset/

Dödsdomen har fördömts av EU-parlamentet, FN-experter, Amnesty och Ahmedreza Djalalis kollegor vid Karolinska Institutet i Sverige.

Ahmadreza Djalali
greps under en föreläsningsresa i Iran 2016 och anklagades för spioneri och dömdes till döden.

Han har nyligen fått veta att dödsdomen kvarstår.

När man ser bilder av hans forna jag och i nuvarande tillstånd så förs man onekligen till tankarna av bilder av fångarna i koncentrationslägren, fullständigt utarmade!

Ibland undrar jag mer än andra dagar över vilken värld vi lever i. Vad finns det för intresse att plåga ihjäl människor? Är det verkligen någons religion att ta död på en annan människa? Vilken religion förespråkar det? Handlar det inte mer om makt hos dem som tillförskansat sig makten?

Sveriges Regering visar också enfaldigt prov på makt, som dessutom värnar kriminella, företrädesvis utlänningar i vårt samhälle. Det är en enorm platsbrist i våra svenska fängelser. Redan 2019 hade vi ca 2700 personer som inte kunde avtjäna sina fängelsestraff därför att fängelserna (anstalterna) är fulla och överbelagda. Vad siffran blir i år vet nog ingen ännu, för att inte tala om alla de som ännu inte ens dömts. Bara där ligger enorma balanser eftersom även rättsvärlden rasat ihop.

Det här borde Regeringen ha hanterat för länge sedan. Framförhållning är verkligen inte den här Regeringens starkaste sida och också tydliga tecken på ett samhälle i raskt förfall.

Centerpartiledaren Annie Lööf var emot att Sverige skulle överlåta fängelsestraffen till de länder, som de dömda kommer ifrån och menade att vi har svenska medborgare som sitter fängslade i andra länder. Precis som om det skulle vara någon ursäkt för att inte förlägga fängelsestraffen till de länder där de hör hemma och ta hem våra egna medborgare så att de kunde avtjäna sina straff i svenska fängelser.

En win win situation helt enkelt, eftersom det bara skulle innebära en normalisering av de bistånd som vi redan vräker ut ur statsbudgeten. Dessutom skulle det innebära enorma besparingar på den redan hårt ansträngda statskassan p.g.a. den sedan decennier havererade migrationspolitiken, där den s.k. integrationen haft allt övrigt att önska och mer liknar en försöksstudie i jävlighet, utan varje form av hänsyn till vare sig de drabbade och Sveriges egna medborgare, som den fullständiga inkompetensen slår allt hårdare emot.

Vi är numera prisgivna åt en maffiavärld!

I andra länder använder man "den svenska modellen", som ett varnande tecken. Omvärlden pekar finger åt Sverige både när det gäller straffskalor och migrationspolitiken och den här Regeringen sitter bara handlingsförlamad och låter Sverige förblöda på alla tänkbara sätt och planerna nu dessutom, att försämra ännu mer. Det är redan i full gång genom att försämra & urholka arbetsrätten bl.a.

Svenska medborgare går med stormsteg emot riktig träldom, medan politikerna ser till att berika sig själva.

Det finns inget led längre som fungerar ute i samhället. Beklämmande är bara förnamnet, eftersom de i Regeringen värnar den egna makten framför Sveriges framtid och överlevnad.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar