lördag 19 januari 2019

Det viktigaste som hände idag i Sveriges Riksdag var helt uppenbart färgen lila - ty färgerna rött och blått blir just lila.

Sedan om det var en medveten kommentar av SD:s partiledare Jimmie Åkesson, eller om han är färgblind lär vi inte få veta.

Applåderna som svekpartiet Centerns partiledare Annie Lööf rev ner när hon påtalade att hon hade samma färg som Jimmie Åkesson hade på sin slips det var mindre förvånande.

Lögnens och präktighetens förljugna människor är riktiga mobbarna i Sveriges Riksdag och den fortsätter i samma stil och visar hur arbetsklimatet är på Sveriges viktigaste arbetsplats: Riksdagen. Förljugenheten och omoralen bara fortsätter att rulla på som om inget har hänt. Ett vanligt beteende hos just mobbare!

Man har utsett ett parti att bära hundhuvud för en havererad Migrationspolitik genom att fortsätta att klistra främlingsfientlighetens etiketten på det partiet, som insett för mycket länge sedan att den undermåliga Migrationspolitiken är ohållbar och som faktiskt också fått vittgående konsekvenser för landet. Det har gått att dölja det länge nu, men kulisserna har rämnat sedan lång tid tillbaka.


Numera är det bara de huvudlösa som på fullt allvar tror att vi kan ta emot hur mycket folk som helst som skall få sin försörjning här utan något som helst motkrav, som tror på fullt allvar att vi kan försätta människor i otal år av ett ingenting. Försätta dem i ett evigt väntrum. Dvs. inte ens ha samma krav som man har på de egna medborgarna. Någon får betala och det är en märkbar hackordning, man tar de som är mest försvarslösa, vi tar de sjuka, de handikappade de äldre som intet har att sätta till motvärn!

Det är "medmänsklighet" á la Sverige!

Trots att de flesta partier har ändrat inställning till den havererade Migrationspolitiken gömmer de sig fegt bakom det parti, som insett att en sådan Migrationspolitik skapat mer problem än löst några. Men helt uppenbart tror dessa människor ännu att "anfall är bästa försvar" för att rikta blickarna bort från sina egna tillkortakommanden. Men den taktiken är enbart till för intelligensbefriade, människor som är aningslösa, som inte förstår bättre och som faktiskt saknar en egen moralkompass!


Det som oroar mig mest är hur det ens är möjligt att man med siffrorna: 115 JA-röster på den socialdemokratiske partiledare Stefan Löfvén och 153 NEJ-röster ändå kan anses som "segrare" och därmed anses vara en självklar statsminister. En statsminister och en partiledare och ett parti, som t.o.m. skrotat sitt partis egna käpphästar enbart för att kunna behålla makten. Det hela har kommit att handla enbart om makt. Något ansvar handlar det definitivt inte om!

77 Jasså-röster borde överhuvudtaget inte räknas i demokratins anda. Det är svekröster mot landets medborgare och inget annat, det var inte därför de fick folkets röster, för att vara som "pastor Jansson". Vi har inte valt in några för att inte ha några åsikter om en så viktig fråga som vem det är som skall styra det här landet! 

Sverige har nu haft fyra år av kraftig tillbakagång, eftersom den s.k. "decemberrörelsen" föll tämligen omgående och inte mycket har blivit gjort av tidigare Regering trots det allvarliga läget i Sverige redan då!

Nu skall vi tydligen ha fyra år till av intet ett skapandes verk.

Hur långt har vi då hamnat i segregationen, haveriet av vården, haveriet av rättssystemet, haveriet i skolan, haveriet med den alltmer tilltagande kriminaliteten, haveriet med bostadskrisen, haveriet i ekonomin pga. den havererade och aningslösa Migrationspolitiken och misshushållningen.
Aningslösheten bland de som fortfarande tycker att man skall hålla landets gränser på vid gavel, utan den minsta tanken på hur det skall finansieras. De är som barnvisan av Alice Tegnér skrev: "Om jag fick en 5-öring" som skulle räcka till så mycket att varje normalvuxen skulle förstå att det inte går ihop. 




Det är på den nivån som det hela ligger. Vi saknar vuxna i det här landet!

Här talar man vitt och brett om att man skall ta emot flyktingar, men man talar aldrig om den moraliska kompassen, att man också skall kunna ta hand om det man ikläder sig ett ansvar om. Det är som att sätta barn till världen och sedan strunta i om de har de mest basala i tillvaron, eller om de får leva på gatan, i kriminalitet, prostitution, eller får vara prisgivna åt människohandlare.

Miljöpartiet och Vänsterpartiet var stolta över att ha genomdrivit den s.k. gymnasielagen. Men hur ser deras baksidan av 5-öringen ut?

https://www.tv4.se/nyheterna/klipp/han-%C3%A4r-en-av-m%C3%A5nga-heml%C3%B6sa-afghaner-i-sverige-jag-m%C3%A5ste-h%C3%A5lla-ut-11796197


Vad är det för moral som dessa aningslösa människor uppvisar som anser sig stå för medmänsklighet? Som säger sig inte vara främlingsfientliga, inte vara rasister? - Det är inte främlingsfientlighet det handlar om det är fråga om att känna moraliskt ansvar och inget annat, när man tagit ställning för att 5-öre inte räcker till alla önskedrömmar och luftslott.

Jag ser det dagligen vad konsekvensen är av dessa föraktliga människor som anser sig vara välkomnande och icke rasister. De lever i sina låtsasvärldar av självbedrägerier att de är medmänskliga, men de är i själva verket är de verkliga främlingsfientliga, eftersom de sträcker ut en hand som bara leder till undergång och att samhället ännu mer splittras och slås itu!

Jag lever mitt i detta inferno och jag förstår att det här kommer inte att bli lätta att vare sig hantera eller städa upp efter, eftersom kriminaliteten, prostitutionen och människohandeln etc. kommer att få ännu ett tillskott, blivit en normalisering:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7104409

Jag är inte troende men dristar mig ändå till att be en stilla bön:
God Bless Sverige! - det här var faktiskt det sista vi hade behövt också i ett redan illa sargat land.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar