Google+ Followers

lördag 10 februari 2018

Filmen "The Post" handlar om hur president Nixon och tidigare presidenter förde hela den egna befolkningen bakom ljuset ang. kriget i Vietnam.

När sanningen äntligen flöt upp till ytan genom en visselblåsare, gjorde Nixon precis allt som stod i hans enfaldiga makt, att dölja vad han själv och även hans föregångare på presidentposten undanhållit den egna befolkningen. Han gjorde precis allt för att strypa möjligheten för den fria pressen att trycka sanningen som undanhållits befolkningen.

Dessa presidenter och makthavare hade under så många år skickat sina egna unga människor till något som inte var något annat än en regelrätt slakt.

Det här med fri press det existerar inte ens här i Sverige, för den nu som trodde på motsatsen. Maktens människor behandlar medborgarna som sista klassens slavar.

Se den och inse att den här maktkampen den pågår ännu. Jag tror verkligen inte att den "lille raketmannen" enbart är galen, utan han känner sig hotad och trängd av USA:s närvaro med sina krigsfartyg, som ligger och guppar i denna del av världen, där de inget har att göra egentligen. Amerika gränsar överhuvudtaget inte till de länderna.

Läst i någon av tidningarna om hur president Trump hålls skyldig för börskraschen och landets miserabla ekonomi. Det är ju bara kvalificerat skitsnack. Jag har skrivit och sagt det många gånger, sluta upp med att slänga ut pengar på att slå ihjäl varandra och världen blir alldeles underbar att vistas i.


Maktmänniskor som hela tiden trampar över andra har jag inte så mycket till övers för helt enkelt och vad de än försvarar sig med. Det finns i själva verket inte något försvar mer än en massa dumma ursäkter travade på varandra. Den mer enfaldiga än den andra.

I år är det valår i Sverige och redan har man börjat se tydliga tecken på hur maktmänniskorna gör precis allt för att behålla den makt de för länge sedan borde ha lämnat ifrån sig.


Fler filmer om dårarnas paradis är under uppsegling, dessa och övriga intressanta filmer kommer jag att se. Bio är bra avkoppling bara de här biografmaskinisterna kunde inse att biobesökarna inte skall behöva ha med öronproppar för att inte lämna biosalongen med hörselskador.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar