onsdag 25 november 2015

Lägg datumet 24 november 2015 på minnet. Det var den dagen då statsministern Stefan Löfvén och vice statsministern Åsa Romson blev rasister!

Det är i vart fall de ord som de slängt sig med, när annat parti förordat det som de själva nu i regeringsställningen har fattat beslut om är nästa steg i Migrationspolitiken. 

Det som varnats för är också det som idag är fullbordat faktum. Hur Regeringen tänkt sig att livet skall bli för de flyktingar som inte ens är här, skulle vara klädsamt om de nu kunde berätta för oss svenska medborgare hur de tänkt sig med alla dessa miljoner människor!

Skall man bara låtsas om att de inte existerar, eller hur har Regeringen tänkt sig?


Det är ju bedrövligt att fullvuxna människor i regeringsställning, som skall stå för tryggheten för andra människor, kan få agera på det här klandervärda sättet!

Sverige är idag ett sjunkande skepp i Migrationspolitikens spår. Dessvärre är det nog redan försent att vakna upp. Katastrofen är redan här. Jag vet inte hur det är i alla kommuner i Sverige, men jag känner till tillräckligt många kommuner där både kommun och landsting för länge sedan gått ner för räkning! Samtliga deras verksamheter har förblött och ekonomin existerar inte ens längre. Alla resurser är för länge sedan helt uttömda och det är våldsamma neddragningar och försämringar som nu står inför dörren!

Det man ivrigt förnekat så länge finns redan här och det går inte längre att sticka huvudet i sanden.


Snacka om att man kan få kväljningar för mindre!

Tillslut finns inget mer att trolla fram ur rockärmen....


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar