Google+ Followers

söndag 21 december 2014

Politikerväderprognos

Löfvén har meddelat, att han försökt förhandla med SMHI. Men eftersom inte  SMHI har mottagit hans utsträckta hand är det nu skitväder i Sverige. Det är alltså inte hans fel.


Alliansen hade röstat för ett annat väder. Sålunda måste det vara SMHI:s fel om vädret skitit sig, eftersom man inte förhandlar om väder med Metallfacket.

Tilläggas kan att KD låter meddela, att de har börjat tveka om inte SMHI skickat in någon regnskur från utlandet trots allt. Hur man skall förhålla sig till SMHI är därför något vagt.


V är i Göteborg och anser, att det finns inget dåligt väder, bara dåliga städer.

 

MP har ej kunnat nås för en kommentar, eftersom hela MP:s kansli går på solenergi och p.g.a. vädret vid förbifart Stockholm har laddat ur.


SD meddelar att regnet kommer från utlandet och att dylikt får man räkna med om man inte genast stänger luftrummet.

FI har fortsatt bränna BH:ar och 100 kronorssedlar för att hålla värmen och hänvisar samtidigt: om vi haft fler kvinnliga meteorologer hade det här aldrig hänt.

Piratpartiet låter meddela, att nuvarande väderlekar har spelat ut sin roll och nya väderlekar behövs för framtiden. Därför är Piratpartiets nya väderlekar gränslösa, framtidsinriktade, transparenta och fyllda av respekt för din integritet som medborgare och att själv kunna välja väderlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar