måndag 16 mars 2009

Signaturen "danne-äger" i Dannes blogg.

den 16 mars 2009, kl 21:10


Skall nu få ett eget blogginlägg i min blogg. Jag tycker att det är så oerhört trist, att dessa stackars kverulanter inte får löpsedelsplats. Så här kommer inlägget från signaturen"danne-äger":

Hurra Danne..du har börjat skriva igen...Till er andra som bloggar..Eftersom ni inte får ngr kommentarer,O så få verkar läsa dem..så kanske ni oxå borde inse att er blogg suger...Byt taktik,skriv på annat sätt..Kolla hur danne gör..Skriver enkelt o intressant..Hoppas fler bloggare kommer upp..O skriver ngt vettigt...Du rogga,som skulle börja blogga...Väntar på att se ngt från dej...Ngt bra,kul o läsvärt..

4 kommentarer:

  1. Det finns 11 kommentarer.

    En sak till jag faktiskt börjar bli trött på är påståendet, att ingen läser min blogg. Det är OCKSÅ att på ett mycket ONDSINT sätt försöka skada mig personligen. Det behöver man inte vara någon Einstein för att förstå. Syftet är dock svårbegripligt!

    Den dagen detta bloggskrivande görs om till, att det är de sura molekylers människor, som äger kontrollen, den dagen finns jag inte längre kvar som bloggare här och det lär nog ingen annan bloggare på NSD heller vara!

    Så dramadrottningen Bye Bye kan nu lägga av, du har sagt ditt och det räcker och blir över. Demokrati betyder fö inte att ha rätt att bli en stalker.



    Anmäl >Gun (2009-03-20 20:59:48)

    Tänk om gun visste vad demokrati är,och människors lika värde....Diktatur och censur däremot förespråkar hon tydligen på sin blogg.Detta ska nu komma till Allmänhetens vetskap.
    Anmäl >Bye bye, (2009-03-20 10:18:29)

    Smart drag=o), jag är hemskt ledsen. Men jag kan nog tyvärr inte skriva något som intresserar dig, eller de här som har så många synpunkter på min person och min blogg. Det finns dessutom inget önskemål om vad som kan tänkas glädja er att läsa, i er glädjelösa bloggläsartillvaro. Jag saknar tyvärr insikt om vad ert navelludd innehåller. Jag tror nog att t.ex. NSD:s nöjesblogg kan roa dig lite mer än min blogg kan göra. Själv föredrar jag fiskebloggen och Siv-Britt Mangi Övertorneå är inte heller så tokig! Vilken blogg gillar du bäst, ja förutom min då?
    Anmäl >Gun (2009-03-18 11:37:50)

    Nu var du "gun" Ganska smart...Eftersom du tog ett inlägg från Danne..Så fick du ÄNTLIGEN ngr som kommenterade din blogg..he he...Nä du ,skriv OM ngt som intresserar Oss..Så kanske du kan få ngn läsare,o kanske ngn kommentar oxå..
    Anmäl >Smart drag=o) (2009-03-18 07:44:38)

    Haha, Dannes blogg tycker ni är intressantare bara för att han karl och kändis i stan.
    Jag är kvinna och finner Guns blogg mycket roligare.
    Anmäl >mossa (2009-03-17 12:49:44)

    SvaraRadera
  2. looosers..haha...det här blir bara bättre och bättre. Jag har ingen källare! Det var nr 1. Jag kan dessutom sitta utomhus och skriva på datorn om jag vill, det var Nr 2. Nr 3, jag har ett liv, ett bra liv dessutom efter omständigheterna. Nr 4. Ibland får mig sig gapflabb när man minst anar det! Signaturen Citat? Den här påstådda stölden, ja det var ju AVANCERAD STÖLD, vilket FYND dessutom. Skall man skratta eller gråta? Nr 5. Jag har så mycket i mina USB-minnen, att jag kan skriva blogg tills du hamnat på pensionärshemmet och lite till...haha..Ni är roliga ni Jantar, omedvetet är ni roliga. Har skrattat mig halv harmynt, när jag läst inläggen ni fabricerat. Nu kommer nästa blogg från mitt USB-minne, så huk er nu laddar kärringen om... än så länge är det inget fel på minnet!
    Anmäl >Gun (2009-03-17 12:48:12)

    Men snälla söta människor,skaffa er ett liv,gå UT i vårsolen och sitt inte inne i källaren och skriv en massa strunt.herregud ni är alla lika korkade dannes fans som guns,DOH!
    Anmäl >looosers (2009-03-17 12:20:05)

    Ha ha..Ja nog har man lite att skriva om..När man "stjäl" blogg inlägg olagligt från populära bloggare..Förstår inte att du inte kan skriva ngt "eget" som intresserar människor....Men det är ju helt sant som signaturen danneäger skriver...Om du inte tar andras inlägg,så läser förmodligen ingen din blogg..O det är väldigt sällan ngn kommenterar det du skriver.(vad kan det bero på?)...Men sluta att "stjäla" andras blogg inlägg..Tyckte du att denne danneäger,skrev ngt negativt?eller varför ..Tror det dessutom är olagligt att knycka utan att slut citera..
    Anmäl >Citat? (2009-03-17 10:08:16)

    SvaraRadera
  3. Kalla dem hellre för Malmbergets kulturelit, negativt kritiska kommentarer blir snabbt bortplockade av nå'n i gänget . . .
    Anmäl >" Argentinaren" (2009-03-17 08:52:37)

    Gun! Det är i Finland, man utreder körkortsundervisningen. En artikel som var införd i DN./Tommy
    Anmäl >Tommy (2009-03-16 23:30:33)

    SvaraRadera
  4. Som Dannes fan, skulle jag verkligen respektera Dannes syn, vad gäller fair play och att inte komma med anonyma inlägg. Något "danne äger" inte tycks förstå. /Tommy
    Anmäl >Tommy (2009-03-16 21:48:57)

    SvaraRadera