måndag 21 december 2020

Karlar/Män det är komplicerade varelser, helt upenbarligen kan de inte hålla mer än en boll i luften.

De verkar inte ha något reglagehandtag för vänskap med en kvinna, utan tror på fullt allvar att det alltid handlar om SEX. Då talar jag inte om klockan 6, utan om det där andra högst privata.

De förutsätter alltid att man är intresserad av någon form av sexrelation, fastän det är helt uppenbart vad man har för syften: vänskapsrelation!

Jag vet inte hur många gånger jag i mitt liv stött på problematiken, men den står mig upp i halsen och mer därtill.

Det är rätt uttjatat att man från en mans perspektiv aldrig kan tänkas ha någon annan form av relation än just sex. Kan de verkligen bara vara vän med andra män?

Hur förkrympt är inte ett sådant tankesätt?

Jag undrar om det är reptilhjärnan som är så välutvecklade hos dem (män), eller är det testosteronförråden hos dem som spelar dem ideligen ett spratt.

Jag har stött på detta så många gånger i mitt liv, så jag börjar bli rätt "mätt" på det hela. Det spelar liksom inte någon roll hur gamla de än är, så är det samma gamla visa, om och om och om igen.

Ibland när jag försöker att se på det hela med en smula humor så tänker jag, att jag egentligen borde låta tatuera i pannan och inte bära pannlugg, så att det är fullt synligt vad jag har för inställning till det andra könet:

Jag är bara intresserad av att prata med dig även om du är en man!

Jodå, jag HAR stött på kvinnor som tänkt sig mig som deras privata sexobjekt, men tack och lov har de inte varit i något större antal. Men de har också varit tämligen svåra att kunna ta budskapet, att jag INTE är intresserad!

Fastän kanske det betyder, att jag egentligen borde låta tatuera in i pannan:

Jag är bara intresserad av att prata med dig, sex för mig är bara en siffra eller ett klockslag!



Det kanske därför inte är någon slump, att min absolut bästa vän av det motsatta könet var en homosexuell man. Det var rätt avkopplande att kunna sitta och diskutera män med honom! Vi var konkurrenter om män, samtidigt som han alltid sa: att jag var kvinnan som fått honom att överväga om han inte skulle byta tankesätt... och så skrattade vi gott åt det! Därför att vi båda visste att det var inte ens tänkbart.

Jodå, jag har haft en och annan killkompis under livets gång, men de är allihop döda nu. - Resten har alltid haft en dold agenda, som de tagit upp ur de nedre källarregionerna, som det passat för stunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar