måndag 10 juni 2019

Men det var då ett väldigt tjat om det som de historielösa politikerna valt att döpa om till Nationaldagen och hjärntrusten bara hakar på!

Det ena stolleprovet efter det andra håller nu på att söka reda på VAD som kan tänkas vara den "RIKTIGA" nationaldagen.

Jag är uppväxt med att fira Svenska Flaggans Dag och därför låter jag mig inte hjärntvättas.
Läste t.o.m. i Göteborgs-Posten där bara avarter till inlägg tas in, ju mer intelligensbefriat desto bättre. Där var det en som hade undertecknat med att han var historielärare, som skulle visa upp det mest skrattretande stolleprovet i den genren. - Gud bevare oss från dylika lärare! - Han hade radat upp en massa historisk goja utan att tänka på att, dagen faktiskt hetat SVENSKA FLAGGANS DAG och inte alls varit någon NATIONALDAG, som nu skvätträdda politiker gjort om den till i allt mer förfinad variant, numera så förfinad att den t.o.m. att den blivit röd dag!
Tro ja´ det, hur skall de annars kunna dela ut sina svenska medborgarskap och visa upp hur präktiga de är i sina förljugna världar?

Jag för min del tycker att de därför lika gärna kunde döpa om 6 juni till NYA SVENSKA MEDBORGARSKAPSDAGEN, därför att det är ju det som det hela numera handlar om, en politisk präktighetsdag vars baksida man gör säkrast i att överhuvudtaget inte skrapa det minsta lilla på. Då dyker det genast upp en helt del otrevligheter och såna´ är ju vi svenskar inte! - Besökt det judiska museet i Gamla stan i Stockholm, som invigdes 6 juni passande nog. ;) Där kan man finna gott om exempel på svensk skenhelig- och förljugenhet.

Så kunde de ju införa en nationaldag på "Alla Helgons Dag", då kunde ju alla politiska och förljugna helgonmänniskor få breda ut sig i sina förljugna och tillrättalagda världar. Ty rasister har vi ju aldrig varit i det här landet, OH NEJ, Gud förbjude, eller det kanske är Allah förbjude det numera borde heta.

Alla Helgons Dag
, Festum omnium sanctorum, alt. Dominica in natiali sanctorum är en kristen högtid som firas till martyrers och helgons ära. Men det numera politiskt styrda och hjärntvättade folket kan inte ens längre hålla isär på Alla Helgons Dag, eller Alla själars Dag, vilket är två vitt skilda saker. Å andra sidan kan ju inte heller initiativtagarna (politikerna) skilja på äpplen och päron längre, så varför ha större krav på den hjärntvättades skara.

Det är märkligt det här, så fort politikerna blandar sig i något så går det åt skogen rejält!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar