söndag 16 december 2018

Tredje Advent och det tredje ljushuvudet är tänt!

Hon heter Anna Johansson, (S), socialdemokratiskt broiler, överförd till den berömda elefentkyrkogården sedan hon fick sparken från tjänsten som Infrastrukturminister/Transportstyrelsen blev det som blev hennes fall.

Nu tycker hon att det är oansvarigt att lägga ner Jämställdshetsmyndigheten som är belägen i Angered. Sanning att säga är det nog inte där som jämställdheten börjar, utan det är faktiskt när man kommer som nyanländ till Sverige. De här herrarna och damerna som på fullt allvar tror att barnäktenskap, könsstympning, hedersförtryck m.m. skall vara accepterat borde Regeringen rimligen ta itu med innan vi får detta importerat.

I Sverige har vi nog av jämställdhetsproblem med lönediskriminering, machogrisar och en kvinnofientlig syn.

- Tiotusentals tonåringar i Sverige lever under hedersförtyck av sina familjer. Hur många det rör sig om i Göteborg måste vi ta reda på. Det är nämligen vår uppgift att motverka hederskulturen och ge alla tonåringar rätt att leva som andra jämnåriga vänner, skrev en gång Göteborgspolitikern Helene Odenjung (FP).

Ungdomar som växer upp i hedersmiljöer får inte leva som sina jämnåriga.

De är starkt begränsade i sin rörelsefrihet. "Familjens heder" vidmakthålls av bröder, fäder och manliga släktingar inte sällan påhejade av de kvinnliga släktingarna som inordnat sig i denna totalskruvade miljö.

Jag har faktiskt lessnat på att se flickor, kvinnor besöka badhusen i en mundering så man funderar över förståndet. Hur många fler mördade eller framtvingade självmord skall vi åse innan sådana som Anna Johansson, skall förstå att problemet faktiskt vuxit oss över huvudet och kräver helt andra saker: mota Olle i grinden, är ett bra svenskt uttryck och det handlar varken om rasism, nazism eller några andra floskler som det beläggs med så snart man bara opponerar sig mot den baklängesvandring som skett i det här landet på alla tänkbara plan.

Trots att jag är äldre kvinna möter jag dagligen ett enormt kvinnoförakt från främst män från andra länder med en dylik kultur, jag bor mitt i hela härligheten jag vet vad jag talar om. Jag bara säger använd pengarna på något bättre sätt än att kasta dem i sjön i ännu ett slag i luften.

Det säger sig självt att varje flicka, varje kvinna själv skall kunna välja sitt sätt att klä sig & leva, utan några religiösa pekpinner. Det gäller även pojkar och män när man lever och bor i landet Sverige. Här har vi haft nog med egen diskriminering i bästa kolonisationsstil.

Jag fick Lärararnas tidning innan helgen i brevlådan, där förfasade sig man över att det är mindre pengar till modersmål i kommuner där SD styr. Det är inte mer än helt riktigt, det är det svenska språket man i första hand behöver kunna ordentligt om man bor i landet Sverige. För det fall att man sedan vill underhålla en annan kulturyttring så får det ske på annat sätt. Likhet inför lagen efterlyser jag!

Jag har aldrig någonsin hört dessa som skriker högst på barrikaderna att man sett det som en självklarhet att alla vi som har en samisk bakgrund skulle besitta den rätten till bevarandet av den egna kulturen, istället har vi tagits ifrån det som var vårt eget arv av svenska kungar, som ville dra in skatt på samerna (=lapparna)och annekterade det ena landområdet efter det andra i norr. Ändå är vi Sveriges urbefolkning!

Skärpning i leden alla ni skenheliga hycklare - jag har lyssnat mig till och passerat kräkgränsen!

Här är en av anledningarna:  https://www.facebook.com/sverigedemokraterna/videos/vb.676246449160270/254142228620205/?type=2&theater

och inte minst det här: https://www.youtube.com/watch?v=i5YdeX5tzy4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar