torsdag 7 mars 2024

NATO har en stor problematik av lögner - som inte går att negligera - Vilken agenda har det USA styrda NATO?

 Vi som levt under kalla kriget förstår och vet vad detta eviga politiska utspel handlar om. Det finns så många bevis och omfattande bevis för att det finns en mycket dunkel agenda.
 

Putin & Ryssland har varnat åtskilliga gånger och ändå har USA & Västvärlden om och om igen ljugit sig fram. Jag har växt upp med att inte ljuga och jag är bekymrad över dagens barn som får växa upp med idel serverade lögner.

Alla som är historielösa borde lyssna till denna krönika med Karl-Olov Arnstberg - Väst spelar rysk roulette med Putin.

https://swebbtv.se/w/mU1JGVLS3MHd2eqEtxUySh

Jag har aldrig varit för Sovjetunionen, kommunism, eller Ryssland, men jag är tillräckligt intelligent för att förstå, att liera sig med USA och NATO det är att liera sig med bödlar av dignitet.

Jag är inte självmordsbenägen och skulle aldrig komma på tanken att liera mig med någon som ser krig som en lösning, USA och NATO är ofrånkomligt krig.

Är det ingen som ställt sig frågan varför USA har dryga 800 militära baser runt om i världen, eller är västvärlden enbart en evig radda av politiska lögner och utspel.

1.Sveriges NATO-ansökan som inlämnades i Finland av dåvarande statsministern Magdalena Andersson (S) inkl. någon fler regeringstjänsteman och inte minst Wallenberg(!?) kan absolut inte vara enlig Svensk lagstiftning, utan måste snarare betraktas som en regelrätt statskupp, eftersom  de kraftigt har åsidosatt Grundlagen. 

En ändring i Grundlagen inte har gjorts på sådant sätt, som lagen föreskriver. Vi har inte heller befunnit oss i något krigsläge, sålunda går det inte att kringgå de former som Grundlagsändringen föreskriver.

 2.  Sveriges Försvarsminister Pål Henning Jonson, född 30 maj 1972, har med USA:s försvarsminister Lloyd J. Austin III, signerat ett avtal om att USA skall få obehindrad tillgång till 17 olika svenska militärbaser. Inkl. placering av kärnvapen och annat utanför svensk lagstiftning. 

Inte ens här heller befinner sig Sverige i krig och därför kan inte några krigslagar hävdas gälla. Snarare är det så att krigshetsen och krigsivern från politiskt håll har fått orimliga proportioner, liksom hela hanteringen med de enorma belopp och krigsmaterial som skänkts till Ukraina och därmed undergrävt vårt eget lands ekonomi och möjligheter till ett eget försvar. Vi har haft alldeles för många politiska beslut som skadat Sverige i grunden både säkerhetsmässigt och även ekonomiskt.
  
 De svenska militärbaserna som omfattas  av avtalet som Pål Johson skrivit under med Lloyd J Austin är följande och Sverige är därmed blottad för främmande makt och där inte ens svenska medborgare har tillträde till, utan att lagföras.

    Berga: Regementsområde och övningsområde

    Boden: Regementsområde och övningsområde

    Halmstad: Regementsområde och flottiljområde

    Härnösand: Övningsområde och hamn

    Kiruna: Militärläger och övningsområde

    Kristinehamn: Regementsområde och övningsområde

    Kvarn: militärläger och övningsområde

    Luleå: Flottiljområde

    Ravlunda: Militärläger och övningsområde

    Revingehed: Regementsområde

    Ronneby: Flottiljområde

    Såtenäs: Flottiljområde

    Uppsala: Flottiljområde

    Vidsel: Flygplats och test-och evalueringsområde

    Visby: Regementsområde och övningsområde

    Älvdalen: Militärläger och övningsområde

    Östersund: Militärläger och övningsområden

 Vi är rätt många i det här landet som starkt ifrågasätter både NATO-medlemskapsansökan och även det s.k. avtalet med USA.                

Men även Pål Johnsons starka och högst personliga kopplingar till USA är allt annat än glasklart.

På Gotland pågår namninsamlingar mot försvarsavtalet mellan Sverige och USA. Avtalet kritiseras även av journalisten Jan Guillou som säger att det inte kommer att gynna öns säkerhet, snarare tvärtom.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/O8w761/sverige-har-frivilligt-underkastat-sig-usa

De sanktioner som är fattade av EU inte minst de enorma beslag och övergrepp mot EU medborgare, som gjorts kan inte vara enligt juridisk gällande rättsregler.
Det finns därför all anledning att granska hur dessa märkligt juridiska turer har tillkommit. De förefaller i vart fall vara långt ifrån skrivningen i Svea Rikes Lag.       

Jag vill inte bistå någon form av laglöshet oavsett på vilken nivå beslut har fattats.

Det är sannolikt detta som kommer att stå över i vart fall norra Europa sedan krigshetsarna sagt och fått som de önskat, kärnvapen är inga ettöres kinapuffar direkt.
1 kommentar:

  1. Naturligtvis strider det mot Sveriges Grundlag, både NATO medlemskapsansökan och även DCA avtalet som Pål Jonson skrivit
    med USAs utrikesminister.

    Som jag förstår det utifrån Svea Rikes Lag är det rena statskupper som ägt rum och borde behandlas av Riksåklagaren på eget initiativ.

    https://www.nyatider.nu/godkannande-av-dca-bor-ske-enligt-forfarandet-for-grundlagsandringar/

    SvaraRadera