måndag 7 november 2022

Det är nog dags att uppta mitt bloggande igen - eftersom det idag i det s.k. fria och demokratiska Sverige har slagit till en censur av sällan skådat format.

Mina kommentarer i Göteborgs-Posten tas bort av det moderatorföretag, som dylik press som GP, DN m.fl. anlitar och under påstående att det saknas fakta, vilket det naturligtvis inte gör.

Ibland finns moderatorkommentaren på engelska och just DET tar jag inte som någon slump. Det finns med högsta sannolikhet en hierarki bakom moderatorföretaget: Ifrågasätt Media Sverige AB.

Jag har hela mitt liv varit väldigt noga med att aldrig ge mig ut på djupt vatten, utan att det finns just precis fakta.

I Göteborgs-Posten får inlägg som anger mitt namn stå kvar som är av kalibern: Landsförrädare, Putinkramare etc. Det börjar bli väldigt tröttsamt med detta kackel, som företrädesvis fabriceras av MÄN.

Det är liksom ingen hejd på hur mycket de kan och vet, även om deras s.k. fakta är rätt skrattretande i alltför många fall.

I Sverige finns nu några ord som man absolut blir bannad för om man inte trallar med i foliehattarnas värld, eller avstängd (gäller Facebook):
- Kriget i Ukraina
- Covidvaccinskandalen
- EU och dess sanktioner mot Ryssland  - dvs i förlängningen elhaveriet och haveriet inom EU.
- NATO medlemskap
- Det svenska rättshaveriet

Hur illa ställt det egentligen är får följande illustrera gällande kriget i Ukraina, dvs. jag vet att jag inte är ute i ogjort väder även på den punkten och det bekräftas av nedanstående:

De svenska mainstreammediernas ukrainabevakning sågades i en rapport från Institutet för mediestudier.

Källkritiken har varit undermålig och bland annat har okända twitterkonton använts som källor till nyhetsbevakningen.

Ryska källor har helt avfärdats som propaganda och informationen har filtrerats i flera steg. Trots sina enorma skattebidrag på nästan 9 miljarder kronor har 90% av rapporteringen inte skett från Ukraina utan från Sverige.

– Studien visar att det finns stora problem när det gäller källkritiken, säger Gunnar Nygren, professor emeritus i journalistik och en av rapportförfattarna, till SVT Nyheter.




Göteborgs stad kom på något verkligen genialiskt för några månader sedan, de beställde svindyra bänkar och talade om för oss socialt obegåvade, att på de här bänkarna här pratas det oavsett vad personen ifråga än tycker och tänker, eller kanske inte ens slagit sig ner för att ta kontakt, utan faktiskt bara behövde vila sig en stund. - Vi fick t.o.m. förslag om VAD vi kunde prata om.

1 kommentar:

  1. Intressant finns att läsa om företaget Ifrågasätt Media Sverige AB, för den som vill se vilka som står bakom företaget.

    SvaraRadera