lördag 27 februari 2021

Den 58:e dagen år 2021 - Partiledaren Ebba Buschs fastighetsförvärv har nu nått gränsen för löjets skimmer i media.

 Jag har lyssnat till vilka det är som EGENTLIGEN ligger bakom hela spektaklet, naturligtvis någon som blivit lovad att få ärva, säger sig t.o.m har träffat avtal med farbrodern.

https://www.expressen.se/dinapengar/bostad/ebba-buschs-partiledarskap-pekas-ut-som-orsak-i-braket/ här finns ett filmklipp, som verkligen inte går att missförstå vad det hela handlar om.

 Om man nu skall kalla in psykolog för att intyga att den gamle mannen inte varit vid sina sinnens fulla bruk, då får man i så fall ifrågasätta om det s.k. avtalet till brorsonen ens skall gälla.

Rätteligen borde i så fall brorsonen anse att farbrodern begått ett avtalsbrott, men då blir han tvungen att hala fram avtalet som han hävdar finns. - Sicken soppa och återvändsgränden är ett faktum.

Brorsonen och tydligen en till har bespetsat sig på att ärva. Det är där skon klämmer. Den gamla vanliga historien som rättsväsendet sett så många gånger, att man hade kunnat lägga karbonpapper emellan.

Med tanke på husets och tomtens skick och att mannen inte ens bott där på väldigt länge är hela historien fullständigt sanslös. Den har fått sådana proportioner att man skulle kunna tro, att hon gjort sig skyldig till mord åtminstone, som hon nu tvingats halka runt både i press och SVT och gång på gång förklara sig.

Det är ett ruckel hon har förvärvat för att underlätta för sina barn vid skilsmässan. Det finns inget konstigt i det, snarare är det fullt begripligt för en normalfuntad förälder.

Därför oerhört skamligt att media och SVT drar upp något till sådana proportioner och klampar runt i hennes liv, som om de har all rätt att göra det dessutom. Det finns faktiskt små barn som också är inblandade i det här.

 Stilla sig nu!

Även om det nu inte går att ta miste på, att det även är en politisk agenda, som finns bakom det hela med att blåsa upp det till dylika sanslösa proportioner.

Man får verkligen hoppas att svenska folket är tillräckligt begåvade för att förstå vad det hela egentligen handlar om. 

Enfaldigare intervjuare får man leta länge efter. Sedan att partipiskan har sett till att dessa infantila frågor ställs till Ebba Busch är naturligtvis enbart med avsikt att begå ett karaktärsmord på hennes person.

Intervjua partiledaren för KD och det egentligen hela tiden handlar om SD är verkligen under all kritik.

Hela tiden handlar det om SD. - Det är väldigt tröttsamt att ständigt rapa detta med SD. HUR svårt kan det vara att förstå så elementära förklaringar som att varje parti har sin egen politik. Sedan att Centern och Liberalerna valt att sätta sig i knät och bli en del av den makthungriga eliten, där finns väl knappast något att diskutera överhuvudtaget.

Kan man som intervjuare inte förstå vanlig svenska, då skall man inte vara i SVT och intervjua några partiledare överhuvudtaget. De här människorna är varken nyanserade eller trovärdiga, som har sin anställning vid SVT. Sedan klampar den synnerligen onyanserade intervjuaren in på hennes privata mark och fortsätter sitt uppsåt.

Här uppger Ebba Busch att hon t.o.m. har hotats att smutskastas av den andra intressenten i husaffären. Det är i sig ett allvarligt hot riktat mot hennes person, som inte heller borde negligeras. Trots detta får det en sedvanlig önskad politisk vinkling av hela intervjun och trots att Anders Holmberg inte ens har läst hennes Facebooksida där hon förklarat så långt hon ansett att hon borde göra det, har han synpunkter. - Illa! Verkligen illa!

Faktum är att vi nog faktiskt behöver kvinnor av Ebba Busch kaliber i det här landet, oavsett vilken valsedel man än tänker stoppa ner i valkuvertet den dagen det är val.

https://www.svtplay.se/video/30275082/30-minuter/30-minuter-avsnitt-6



1 kommentar:

  1. TV4 har visat en intervju med säljaren som styrker Ebbas uppfattning. AB har en artikel som tydligt visar hur säljarsidan lade upp sina planer för att smutskasta Ebba och göra henne "mör". Dessa personers agerande är sannolikt drivna av att ärva mer pengar, knappast hedersamt!
    Här framgår det mycket tydligt vad verkligheten är och att säljarsidan har hotat Ebba med att använda media.
    SVTs agerande som "nyttiga idioter", både när det gäller tvisten och politiken, är alltmer uppenbart.

    SvaraRadera