torsdag 19 februari 2009

Ordinär och oförarglig blogg.

- den 19 februari 2009, kl 07:05


Idag kammade jag håret och kamfan gick åt helvete. Jag åt plättar till frukost med lingonsylt, surfade runt lite på TV:n, kände mig hungrig igen, men i kylskåpet fanns bara en hård ostkant och en urklämd tub kaviar. VEM blir lycklig av sånt?

Gick över till Kickan och snackade om hennes puckade kille. Morsan ringde på kvällen och var skitsur i vanlig ordning. Fy, fan för klimakteriekärringar! Imorgon tror jag att jag skall jobba på idén att bli raketforskare.

1 kommentar:

  1. Det finns 2 kommentarer.

    Framgång är ett begrepp och som alltid har ett förhållande till ett mått som kan mätas ? och det enda som kan mätas till ett blogg DM är besökfrekvens. Det säger emellertid ingenting om kvalitetsbedömning om Blogg innehållet. Vilket man kanske ska komma ihåg, och eftersom alla personer är olika infärgar det även vardagen. I atmosfär om vad man vill läsa till ett givet uppställt schema om vad man vill uppnå. För det blir som med frågan om isberget; att en del ser bara toppen på isberget - och sedan finns det andra som ser även vad som ligger under ytan; av isberget. Att Blir väl bara olika betraktelser ang framgång. Så Fritänkare att vad är framgång; och var är rymd bränslet. Var intr.
    Anmäl >Bettan (2009-03-04 16:24:39)

    Haha, Gun ! Detta var kul. Hoppas nu att alla gnällspikar och hatare fattar.
    Anmäl >mia (2009-02-19 10:29:34)

    SvaraRadera