söndag 20 oktober 2019

I jakten på Dag Hammarskjölds mördare fick man som en extra bonus veta, att HIV spreds bland de svarta i Afrika i syfte att utrota dem.

Det har länge varit en stötesten huruvida HIV/AIDS bara "uppkommit", det spreds någon obegriplig amsaga om hur det var apor som hade fört smittan till människor. Naturligtvis fullständigt nonsens eftersom det redan då fanns klara indikationer om att HIV-viruset hade framställts av mänsklig hand och spreds genom massvaccination av svarta, enbart i syfte att utrota dem.

Dokumentären om Fallet Hammarskjöld gick i 3 delar på SVT och finns nu på SVT play, både sevärt och mycket tänkvärt om man vill förstå även dagens situation. Det är våldsamma krafter som ligger bakom det mesta som händer här i världen.


Just den här om HIV/AIDS smittan finns i del 3 av dokumentären: https://www.svtplay.se/video/23997603/fallet-hammarskjold/dox-fallet-hammarskjold-avsnitt-3?start=auto

Dag Hammarskjöld var en verklig filantrop som önskade alla Afrikanska stater fria från dess kolonisationsmakter. Därför blev han till slut så obekväm att han helt enkelt mördades. Makabert att man försedde hans lik med Spader Ess i skjortkragen.

En ulv i fårakläder var det som stod för spridningen av HIV viruset, öppnade massor av fri sjukvård för svarta, men ingick i en organisation som siktat in sig på att mörda de svarta i Afrika genom att lura dem till att de fick vaccin mot HIV, men vari själva verket just precis inget annat än HIV.

Naturligtvis fanns agenter med i spelet om Afrika. Sannolikt samma som stod för mordet på Belgiska Kongos förste premiärminister Patrice Lumumba,
sedan landet blivit fritt 1960. Lumumba blev föremål för flera mordkomplotter, huvudsakligen från amerikanska CIA, men möjligtvis även brittiska M16, innan han arkebuserades i den separatistiska provinsen Kartanga i närvaro av belgiska agenter. - Jag har skrivit även om denna händelse i "Bäcken med omnejd", eftersom det handlar om min tid i Bäckenområdet mellan åren 1953-1968.
Boken finns att köpa via Gällivare Museum, Storgatan 16
982 31 GÄLLIVARE
Reception: 0970-818 692. Vill du inte ha måndagsexemplaret som har svart spiral som rygg (den saknar en berättelse, om nu inte Gve kommun följt mitt råd att kopiera upp den sista berättelsen och lägga till den, eftersom boken har fått sprialrygg på mitt önskemål). Den med röd spiral till rygg skall i alla fall vara komplett.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar